Γυναίκα ξύπνησε από κώμα μετά από 27 χρόνια!

LIKE US ON FACEBOOK

Πιστεύετε τα θαύματα; Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσετε να πιστεύετε; Γυναίκα ξύπνησε από κώμα μετά από 27 ολόκληρα χρόνια! Γιατί τελικά… η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, συνέβη. Γυναίκα ξύπνησε από κώμα μετά από 27 χρόνια. Το περιστατικό συνέβη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αφορά την Munira Abdulla.

Η γυναίκα το 1991, όταν ήταν μόλις 32 ετών είχε ένα σοβαρό τροχαίο, είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και από τότε ήταν σε κώμα. Μέχρι σήμερα που έγινε το θαύμα.

Η Munira Abdulla πήγαινε να πάρει τον τότε 4χρονο γιο της από το σχολείο και τράκαρε με ένα λεωφορείο. Ο γιος της που καθόταν μαζί της στο πίσω κάθισμα, δεν είχε πάθει τίποτε από τη σύγκρουση, καθώς η μαμά του τον προστάτευσε με το σώμα της, αλλά η ίδια είχε τραυματισθεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το BBC, πέρσι ανέκτησε τη συνείδησή της σε γερμανικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μετά από 27 χρόνια!

Ο γιος της, Omar, μίλησε για το θαύμα και για τα όσα ζούσαν όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είπε ποτέ δεν την εγκατέλειψε γιατί πάντα είχε την αίσθηση πως μια μέρα θα ξυπνήσει.

 Ο λόγος για τον οποίο μοιράστηκα την ιστορία της είναι γιατί θέλω να πω στους ανθρώπους να μην χάνουν την ελπίδα τους για τους αγαπημένους τους. Μην τους θεωρείτε νεκρούς, ακόμη κι αν φαίνονται σε αυτή την κατάσταση

«Η μητέρα μου καθόταν μαζί μου στο πίσω κάθισμα. Όταν είδε τη σύγκρουση να έρχεται, με αγκάλιασε για να με προστατεύσει από το χτύπημα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος προσθέτοντας πως εκείνος δεν τραυματίστηκε αλλά η μητέρα του έμεινε και χωρίς θεραπεία για ώρες…

Μέσα σε αυτά τα 27 χρόνια τρεφόταν από έναν σωλήνα και παρέμενε ζωντανή. Είχε υποβληθεί σε φυσιοθεραπεία για να εξασφαλίσουν ότι οι μύες δεν θα αποδυναμωθούν από την έλλειψη κίνηση. Το 2017,δόθηκε στην οικογένεια επιχορήγηση από το Crown Prince Court, κυβερνητικό σώμα στο Αμπού Ντάμπι,για να μεταφερθεί η γυναίκα στη Γερμανία.

Εκεί υποβλήθηκε σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ της δόθηκε αγωγή για να βελτιωθεί η κατάστασή της, συμπεριλαμβανομένης της αδυναμίας της.

Υπήρχε μια λάθος συνεννόηση στο δωμάτιο του νοσοκομείου και η μητέρα του Omar ένιωσε ότι ο γιος της κινδύνευε κάτι που της προκαλούσε σοκ.
Έκανε περίεργους θορύβους και εκείνος καλούσε τους γιατρούς να την εξετάσουν.

Τρεις μέρες μετά ξύπνησα επειδή άκουσα το όνομά μου. Και ήταν εκείνη! Έλεγε το όνομά μου και πετούσα από χαρά. Ονειρευόμουν χρόνια αυτή τη στιγμή και το όνομά μου ήταν η πρώτη λέξη που είπε

Άρχισε να ανταποκρίνεται και να έχει μικρές συνομιλίες. Περιπτώσεις σαν και αυτές είναι σπάνιες, αλλά δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε την ελπίδα μας!

Διαβάστε και αυτό:

Μια υπέροχη Μαμά! Έπαιξε μουσική και η κόρη της ξύπνησε απ’ το κώμα (Video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved