Νέα πανεθνική δράση σε συνεργασία με τους επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς προανήγγειλε η ΓΣΕΕ αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συλλαλητηρίων των συνδικάτων στην Αθήνα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας, η οποία έχει κηρυχθεί απ’ τις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Αμέσως μετά τις ομιλίες των συνδικαλιστικών εκπροσώπων τους, οι διαδηλωτές έκαναν πορεία μέχρι τη Βουλή. Εκεί, αντιπροσωπεία τους επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής.

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ τονίζει πως ο αγώνας είναι μονόδρομος, όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές, ενώ προαναγγέλει την πραγματοποίηση πανεθνικής δράσης σε συνεργασία με τους επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς.

Αντιδρώντας στην αδιέξοδη και ανάλγητη κυβερνητική πολιτική που ‘στραγγαλίζει’ ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, χιλιάδες εργαζόμενοι μαζί με ανέργους και συνταξιούχους, έδωσαν δυναμικό ‘παρών’ στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Η ΓΣΕΕ αναφέρει, τέλος, πως για ακόμη μία φορά, ο κόσμος της μισθωτής εργασίας, μετέχοντας στην 24ωρη γενική απεργία, απαίτησε να μπει οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόστηκαν και σε αυτά που σχεδιάζεται να υλοποιηθούν, στέλνοντας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση κάθε ελληνική οικογένεια.