Γωγώ Κωστάκη: Δεν μετανιώνω για τον Τζώρτζη | Τι είπε για τον Κοντιζά | Video

LIKE US ON FACEBOOK

«Δεν μετανιώνω για αυτά που είπα στον Τζώρτζη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Γωγώ Κωστάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Dot, ενώ μίλησε και γιατί δε θα συνεργαζόταν με τον Σωτήρη Κοντιζά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Γωγώ Κωστάκη στο Dot, όχι μόνο δεν πήρε πίσω τα “γαλλικά” με τα οποία στόλισε τους συμπαίκτες της όταν αποχώρησε, αλλά πρόσθεσε και νέους χαρακτηρισμούς για τον Τζώρτζη Παπανικολάου, λέγοντας ότι:

Η συμπεριφορά του Τζώρτζη είναι πολύ περίεργη, όπως όλοι μάλλον έχουν καταλάβει. Είναι απερίγραπτος, διπρόσωπος, ύπουλος και πονηρός.

Σχετικά με την ατάκα που είπε στο επεισόδιο της αποχώρησής της και έγινε viral σ΄όλο το Twitter, η Γωγώ ανέφερε ότι: «Δεν μετάνιωσα, δεν νομίζω ότι θα μετανιώσω ποτέ που το είπα. Ήταν κάτι που πίστευα. Αναφερόμουν σε χαρακτήρα, σε συμπεριφορά απέναντί μου, γιατί σίγουρα δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε ομοφοβικοί. Αν χρησιμοποιούσα άλλες λέξεις δεν θα έβγαινε αυτό ακριβώς που ήθελα να πω. Επειδή ενεργώ πολύ αυθόρμητα, αυτό μου βγήκε εκείνη τη στιγμή, αυτό είπα και αυτό θα ξανάλεγα».

Με ποιον κριτή δεν θα συνεργαζόταν η Γωγώ; Σε απάντησή της στη συνέντευξη, αναφέρει ότι δε θα δούλευε με τον Κοντιζά.

Από τους κριτές, δεν θα συνεργαζόμουν με τον κ. Κοντιζά, αλλά ο μόνος λόγος γι’ αυτό είναι επειδή δεν είμαι πολύ κοντά σε αυτή την κουζίνα που κάνει, στην ασιατική.

Τέλος, είπε ανοιχτά τη γνώμη της, για τον ποιον παίκτη θέλει να δει νικητή του MasterChef: «Νικητής θα ήθελα να είναι ο Αργύρης γιατί είναι καλός μάγειρας και έχει πολύ ωραίο χαρακτήρα».

Διαβάστε ακόμη:

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο απ’ τις πρώτες δηλώσεις του Τζώρτζη μετά το MasterChef | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved