Την καθιερωμένη ομαδική δοκιμασία παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του MasterChef την Πέμπτη, με την Γωγώ και τον Τζώρτζη ν’ αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον ως αρχηγοί.

Γωγώ και Τζώρτζης αντιμέτωποι ως αρχηγοί μαγείρεψαν για τον Γάλλο πρέσβη, με τους κριτές και τον σεφ της γαλλικής πρεσβείας να ζητούν απ’ τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας να φτιάξουν ένα μενού με βάση τη γαλλική κουζίνα, που να συνδυάζει, όμως, και ελληνικές γεύσεις.

Τα νικητήρια πιάτα, μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, θα ενταχθούν στο μενού της γαλλικής πρεσβείας.

Αρχηγός είχε αναδειχθεί από προηγούμενη δοκιμασία ο Τζώρτζης, ο οποίος επέλεξε ως αρχηγό της αντίπαλης ομάδας τη Γωγώ, με κάποιους να σχολιάζουν πως πόνταρε στην έλλειψη εμπειρίας της παίκτριας.

Δίπλα στον Τζώρτζη στην κόκκινη ομάδα βρέθηκαν οι Μάγκυ Ταμπακάκη, ο Τιμολέων Διαμαντής, ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Η μπλε ομάδα,με αρχηγό τη Γωγώ, αποτελούνταν επίσης απ’ τους Κωνσταντίνο Συμεωνίδη, Γιώργο Φασιλή, Σάββα Ληχανίδη και Αργύρη Αγλαμίση.

Και οι δύο ομάδες έβγαλαν ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα, ωστόσο, όσον αφορά τον ρόλο του αρχηγού, η κόκκινη ομάδα κατηγόρησε τον Τζώρτζη για αδιαφορία και μη ανάληψη πρωτοβουλιών ενώ την ίδια στιγμή η Γωγώ εξέπληξε τους συμπαίκτες της με τη συμπεριφορά της μέσα στην κουζίνα.

Σημειώνεται πως η Γωγώ κατάφερε να ελιχθεί και ν’ αποφύγει τις δύσκολες ερωτήσεις των κριτών, αφήνοντας τους συμπαίκτες της ν’ απαντήσουν.