Γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο των 6,7 εκ ευρώ

LIKE US ON FACEBOOK

O πρώτος μεγάλος τυχερός του ΤΖΟΚΕΡ online κέρδισε 6,78 εκατ. ευρώ στο μεγάλο τζακ ποτ και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα μάθουμε ποτέ που παίχτηκε το τυχερό δελτίο. Αλλά λίγη σημασία έχει!

Ναι, ο τυχερός του ΤΖΟΚΕΡ online είχε κάνει μια γρήγορη και απλή εγγραφή στο πρακτορείο, ό,τι δηλαδή προβλέπει η διαδικασία, έπαιξε και κέρδισε 6,7 εκ. ευρώ!

«5+1» κλικ και πολλή τύχη χρειάστηκαν για να κερδίσει ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ το ποσό των 6.781.501,68 ευρώ. Το τυχερό δελτίο του καλοκαιρινού τζακ ποτ συμπληρώθηκε online στο tzoker.gr και κόστισε μόλις πέντε ευρώ! Με μόλις 5 ευρώ κέρδισε… εκατομμύρια.

Η περίπτωση του χθεσινού υπερτυχερού έχει μια παραπάνω σημασία για την ιστορία του παιχνιδιού, καθώς είναι ο πρώτος παίκτης που κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό με δελτίο που συμπληρώθηκε διαδικτυακά.

Eύκολα βήματα για εγγραφή στο πρακτορείο

Aπό τον περασμένο Απρίλιο, οι παίκτες μπορούν να επιλέγουν τους τυχερούς τους αριθμούς και online, από όπου κι αν βρίσκονται και όλο το 24ωρο, μέσω του tzoker.gr ή της νέας εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS.

Για να μπορεί κάποιος να συμμετέχει στις κληρώσεις και μέσω διαδικτύου, χρειάζεται μόνο μία γρήγορη εγγραφή στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο tzoker.gr. Η εγγραφή στα πρακτορεία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και πραγματοποιείται μόνο με μία αστυνομική ταυτότητα.

Με τη νέα εφαρμογή του ΤΖΟΚΕΡ:

  • Συμμετέχεις στο αγαπημένο σου παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι
  • Επιλέγεις τυχερούς αριθμούς εύκολα κι διασκεδαστικά
  • Τα κέρδη σου είναι άμεσα διαθέσιμα στον λογαριασμό σου
  • Πληροφορείσαι άμεσα για τα αποτελέσματα του παιχνιδιού, αλλά και όλο το ιστορικό προηγούμενων κληρώσεων
  • Έχεις απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια στον λογαριασμό σου

Πώς παίζεις ΤΖΟΚΕΡ;

  • Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψεις σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.
  • Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 22:10 και Κυριακή στις 22:00. Προβάλλονται ζωντανά από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας. Τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον.
  • Συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείς να καταχωρείς καθημερινά, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 9:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείς να ξαναπαίξεις για την επόμενη κλήρωση).

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved