Για τις 16 Ιανουαρίου 2019 αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Άρμπερ Μπάκο ή αλλιώς «Ταμτάκος», ο Όλντι Ντούλτσε και ο Κλοντιάν Λεκοτσάι είναι γνωστοί (για τη βιαιότητά τους) στις διωκτικές αρχές.

Η απουσία βασικού μάρτυρα, κρατούμενου των φυλακών, οδήγησε στην αναβολή της δίκης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου αναβλήθηκε για τις 16 Ιανουαρίου 2019.

Ο λόγος που δεν πραγματοποιήθηκε η δίκη είναι πως απουσίαζε από τη διαδικασία βασικός μάρτυρας στην υπόθεση, κρατούμενος, ο οποίος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εμφανιστεί στο Δικαστήριο. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας αποφάσισε τελικά εξαιτίας αυτού του λόγου να αναβάλλει την υπόθεση βάση του άρθρου 352 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Ο μάρτυρας που παρότι περιλαμβάνεται στον κατάλογο, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εμφανιστεί στο Δικαστήριο ήταν κρατούμενος στο ίδιο κελί με τους Αλβανούς κακοποιούς και μπορεί να ρίξει φως σε «σκοτεινά» σημεία της υπόθεσης όπως τόνισε η εισαγγελέας της έδρας.

«Πρόκειται για απαραίτητη κατάθεση προκειμένου το Δικαστήριο να σχηματίσει δικανική πεποίθηση. Υπάρχουν ομιχλώδη στοιχεία του κατηγορητηρίου που πρέπει να διευκρινιστούν», τόνισε η εισαγγελέας, προτείνοντας να γίνει δεκτό και το αίτημα της υπεράσπισης να κληθούν επίσης τρεις μάρτυρες που προτάθηκαν από τους κατηγορουμένους…

Διαβάστε περισσότερα στο dikastiko.gr

Διαβάστε ακόμα:

Προφυλακιστέος ο εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου | Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών

Photo: Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved