Για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια εκτός Μουντιάλ η Ιταλία | Τα δάκρυα του Buffon (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια μένει εκτός Μουντιάλ η Ιταλία και ο κορυφαίος τερματοφύλακας, Gianluigi Buffon, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η Ιταλία αποκλείστηκε απ’ την Σουηδία, η οποία πέτυχε μια σημαντική πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ μετά από 12 χρόνια απουσίας απ’ την διοργάνωση.

Το 0-0 στο Μιλάνο ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει στους Σουηδούς την πρόκριση και ν’ αφήσει την Ιταλία για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια εκτός Μουντιάλ, καθώς στο πρώτο ματς στη Σόλνα η Σουηδία είχε επικρατήσει με 1-0.

Ο τερματοφύλακας της Ιταλίας, Gianluigi Buffon, είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα έκλεινε την καριέρα του στο Μουντιάλ του 2018, συνεπώς το ματς με τη Σουηδία ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της Ιταλίας.

Gianluigi Buffon

Eάν συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2018, ο Buffon θα έκανε ρεκόρ αφού θα ήταν η 6η συμμετοχή του σε τελικά της διοργάνωσης.

Gianluigi Buffon

Μετά το τέλος του ματς, ο Buffon ξέσπασε σε κλάματα και ανακοίνωσε την απόσυρσή του απ’ την εθνική Ιταλίας.

Έχουμε υπερηφάνεια, δύναμη και θα σηκωθούμε όπως κάνουμε πάντα. Αποχωρώ απ’ την εθνική ομάδα, αλλά αφήνω τη θέση στον σπουδαίο Gianluigi Donnarumma και τον Mattia Perin, που είναι ικανότατοι. Μία αγκαλιά σε όλους, ειδικά σ’ αυτούς που μοιράστηκα το υπέροχο ταξίδι. Το τελευταίο παιχνίδι μου ήταν θέμα χρόνου. Τα δάκρυα δεν είναι για εμένα. Είναι για τον αποκλεισμό της Ιταλίας απ’ το Μουντιάλ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved