Διαρκώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας και προσπαθούν να ολοκληρώσουν το παζλ για να μπει ένα τέλος στην υπόθεση. Οικονομικοί οι λόγοι της δολοφονίας της Λαγούδη;

Νέα στοιχεία και πληροφορίες για μια υπόθεση που συνεχίζει και συγκλονίζει το πανελλήνιο, ενώ τα ερωτήματα που παραμένουν είναι ακόμη πολλά. Οικονομικοί οι λόγοι της δολοφονίας της Λαγούδη;

Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε πως είδε ποιοι σκότωσαν τη γυναίκα και τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μοιραία μέρα. Όπως αναφέρει το Star, ο μάρτυρας είδε τη δολοφονία καθώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο και μάλιστα λίγες μέρες μετά τον θάνατό της, το κατέθεσε και στην αστυνομία.

Ωστόσο, άλλαξε την κατάθεσή του λίγα 24ωρα μετά καθώς είπε ότι φοβάται για τη ζωή του. Ο αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα όσα είδε…

«Είδα τη γυναίκα να καβγαδίζει αρχικά με έναν άνδρα. Από τα όσα έλεγαν κατάλαβα ότι τον γνώριζε καλά. Ξαφνικά είδα άλλους δυο άντρες να την πιάνουν. Φώναζε να την αφήσουν. Τότε εκείνοι την έβαλαν μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Δεν ήμουν πολύ κοντά για να δω τι ακριβώς έκαναν. Άκουγα μόνο φωνές», είπε.

Όπως αναφέρει το Star, οικονομικοί ήταν οι λόγοι της δολοφονίας Λαγούδη, κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, οι άνδρες από τον στενό φιλικό της κύκλο, της είχαν στήσει παγίδα και αποσκοπούσαν στο να της πάρουν 75.000 ευρώ. Χρήματα που η Ειρήνη Λαγούδη είχε πάρει από την πώληση χωραφιού.

Οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ, τόσο από μαρτυρίες όσο και από κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών, ενώ  οι δικηγόροι της οικογένειας θα ζητήσουν να καταθέσουν εκ νέου συγγενικά πρόσωπα.

Να σημειώσουμε πως οι δράστες φέρεται να είναι τρία άτομα. Πιθανότατα οι δύο άνθρωποι έδρασαν και τη δολοφόνησαν και ένα άτομο φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός.

Διαβάστε επίσης:

Αυτόπτης μάρτυρας είδε τη δολοφονία Λαγούδη