Γι’ αυτό πρέπει να ψηφίσουμε όλοι στις Ευρωεκλογές (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Εάν έχεις αμφιβολίες και δεν ξέρεις εάν πρέπει να πας να ψηφίσεις στις 26 Μαϊου, ένα βίντεο θα σε πείσει για όλους εκείνους τους λόγους που πρέπει να το κάνεις.

Το συγκινητικό βίντεο του Ευρωκοινοβουλίου για τις Ευρωεκλογές κάνει τον γύρο του Διαδικτύου κι όχι άδικα. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσα απ’ το σύντομο βίντεο εξηγεί γιατί είναι υποχρέωσή μας να πάμε να ψηφίσουμε, αλλά και γιατί θα έπρεπε να θέλουμε να πάμε να ψηφίσουμε.

Στο επίκεντρο του βίντεο είναι τα μωρά που γεννιούνται, δηλαδή οι νέοι Ευρωπαίοι πολίτες, οι οποίοι πριν ακόμα γεννηθούν, μπορούν να επηρεάσουν αυτό τον κόσμο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «κάθε παιδί που γεννιέται, είναι ένας ακόμα λόγος να διαμορφώσουμε τον κόσμο που αλλάζει και να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με παγκόσμιες προκλήσεις, αλλά μαζί στην Ευρώπη μπορούμε να δείξουμε τον δρόμο και να μειώσουμε την κλιματική αλλαγή, να κάνουμε τα σύνορά της ασφαλέστερα και να πολεμήσουμε την τρομοκρατία».

«Από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο, είμαστε σε αυτόν μαζί. Ο καθένας από μας μπορεί να αφήσει ένα στίγμα, αλλά μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε πραγματικά τη διαφορά», διαβάζουμε στη λεζάντα, η οποία από μόνη της αρκεί για να μας πείσει γιατί πρέπει να ψηφίσουμε και να επιλέξουμε εμείς σε τι κόσμο θέλουμε να ζούμε.

Θυμίζουμε ότι οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου, ταυτόχρονα με τον πρώτο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.

Διαβάστε ακόμα:

Η διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved