Μερικές φορές η μοίρα μας επιφυλάσσει περίεργες καταστάσεις, πράγμα που συμβαίνει και στην περίπτωση αυτή. Τη ζωή της έχασε η αδερφή του George Michael την ίδια μέρα που είχε πεθάνει κι ο ίδιος πριν τρία χρόνια. 

Η Μέλανι Παναγιώτου, αδερφή του George Michael, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της ανήμερα των Χριστουγέννων. Να θυμίσουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής είχε φύγει από τη ζωή στις στις 25 Δεκεμβρίου 2016. Σύμπτωση; Μπορεί, αλλά απίστευτη!

Η Μέλανι βρέθηκε νεκρή από την αδερφή της, Γιόντα Παναγιώτου, στο σπίτι της στο Λονδίνο, σε ηλικία 55 ετών, ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του George Michael, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, στα 53 του.

Η οικογένεια Παναγιώτου επιβεβαίωσε τον αιφνίδιο θάνατο της Μέλανι δύο μέρες απ’ όταν η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, μέσω του δικηγόρου της, Τζον Ριντ.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου ανέφερε στη Mirror ότι η αστυνομία ενημερώθηκε από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου στις 19.35 το βράδυ μετά από αναφορές για τον ξαφνικό θάνατο μιας γυναίκας, άνω των 50, σε διεύθυνση στο Oak Hill Park.

Ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Η Μέλανι Παναγιώτου, ως η αγαπημένη αδερφή του George Michael, ταξίδευε σε όλο τον κόσμο μαζί με τον αγαπημένο της αδελφό στο απόγειο της δόξας του και με εκατομμύρια δίσκους να έχουν πουληθεί. O George Michael άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στις δύο αδερφές του, όταν έφυγε από τη ζωή.

Να θυμίσουμε πως τρία χρόνια νωρίτερα, ο αδελφός τους και γνωστός καλλιτέχνης, George Michael ή Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του από τον σύντροφό του. Από την ιατροδικαστική εξέταση είχε διαπιστωθεί ότι ο τραγουδιστής πέθανε από φυσικά αίτια, καθώς έπασχε από καρδιομυοπάθεια, μυοκαρδίτιδα και ηπατική στεάτωση.

Διάβασε ακόμα:

Τρεις μήνες μετά τον θάνατό του, ετάφη ο George Michael