Φρικτό τροχαίο στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης | Διαμελίστηκε μοτοσικλετιστής

LIKE US ON FACEBOOK

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιφερειακή οδό λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Απ’ το τροχαίο στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης σκοτώθηκε ένας μοτοσικλετιστής. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν εκτάκτως την περιφερειακή οδό κι απ’ τα δύο ρεύματα με εκτροπή οχημάτων.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς δυτικά στην περιφερειακή οδό λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας. Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα ο αναβάτης του δικύκλου να διαμελιστεί.

Η Τροχαία εκτάκτως απέκλεισε την είσοδο στην Περιφερειακή, στην είσοδο από την ΕΟ Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση των οχημάτων.

Δυστυχώς τα θανατηφόρα τροχαία στη χώρα μας δεν έχουν τέλος. Σχεδόν κάθε εβδομάδα διαβάζουμε για κάποιο τρομακτικό τροχαίο είτε με σοβαρά τραυματίες είτε με νεκρούς.

Βέβαια, τα στοιχεία της Τροχαίας για τον μήνα Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη είναι ενθαρρυντικά, καθώς σημειώθηκαν λιγότερα τροχαία φέτος στη Θεσσαλονίκη, σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρσι.

Συνολικά τον Φεβρουάριο του 2018 σημειώθηκαν 119 τροχαία, ενώ φέτος 109, παρουσιάζοντας έτσι μια μείωση 8,4%. Φυσικά, αυτός ο αριθμός μπορεί να μειωθεί ακόμα περισσότερο και να μην χυθεί άλλο αίμα στην άσφαλτο.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκαριστικές εικόνες απ’ το τροχαίο της Εύας Πετροχείλου | Πένθος στο ελληνικό βόλεϊ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved