Φρίκη προκαλεί η είδηση για τη δολοφονία των γυναικών στο Έβρο, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές με μαχαιριές στον λαιμό. Όλα τα διαφορετικά σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία.

Η δολοφονία των γυναικών στον Έβρο και συγκεκριμένα στο Πραγγί Διδυμότειχου, συνέβη πριν από μερικές ημέρας και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Οι τρεις γυναίκες φέρεται να είναι από τη Συρία, η μία 30-35 ετών, η δεύτερη λίγο πιο νέα και μια ανήλικη. Η Αστυηνομία εξετάζει το ενδεχόμενο πως μπορεί να έχουν συγγένεια μεταξύ τους, ωστόσο αυτό θα το δείξουν οι εξετάσεις DNA.

Δολοφονία των γυναικών στον Έβρο | Τα τρία σενάρια

Τρία είναι τα σενάρια για τη δολοφονία των γυναικών στον Έβρο, οι οποίες βρέθηκαν μαχαιρωμένες στο λαιμό, ενώ στο σημείο βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα εκ των οποίων στρατιωτικού τύπου.

Τρία διαφορετικά σενάρια:

Το πρώτο σενάριο, αναφέρεται σε μια φρικιαστική παραδειγματική τιμωρία «κακοπληρωτών» από τους διακινητές τους ή για κάποια διαμάχη μεταξύ διακινητών. Οι δράστες ίσως θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα είτε σε διακινητές είτε σε μετανάστες. Αυτό το σενάριο είναι το πιο πιθανό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ..

Το δεύτερο σενάριο είναι πως ίσως πρόκειται για ενδοοικογενειακή διένεξη. Αν οι τρεις γυναίκες έχουν συγγένεια μεταξύ τους, τότε ίσως ο δράστης αν προέρχεται από το ίδιο περιβάλλον.

Το τρίτο σενάριο είναι πως πρόκειται για έγκλημα τζιχαντιστών, με δεδομένη την αγριότητα του εγκλήματος.

Αυτό υποστήριξε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας μιλώντας στο ΣΚΑΪ, λέγοντας πως ίσως είναι θρησκευτικό έγκλημα αν κρίνει κανείς από τον τρόπο που ήταν δεμένες οι γυναίκες και τα αντικείμενα που βρέθηκαν γύρω τους. Η ΕΛ.ΑΣ., όμως, φαίνεται να αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο.

Αναμένεται να γίνει σήμερα Παρασκευή η νεκροτομή που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Γυναίκες βρέθηκαν μαχαιρωμένες στον Έβρο: Τι εξετάζουν οι Αρχές

Photo:INTIME NEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ