Το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε νεκρό βρέφος πεταμένο στα σκουπίδια στο Αίγιο. Στο νοσοκομείο η 30χρονη μητέρα του. Η είδηση σοκάρει όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά όλη την Ελλάδα. Τι ακριβώς συνέβη;

Βρέθηκε νεκρό βρέφος πεταμένο στα σκουπίδια στο Αίγιο το πρωί της Πέμπτης, όπως έγινε γνωστό. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και κανένας ανθρώπινος νους δεν μπορεί να το διανοηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, η 30χρονη μητέρα του νεογέννητου φέρεται να το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών, με αποτέλεσμα το βρέφος να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Κατά πληροφορίες, κάποιος έκανε μια ανώνυμη καταγγελία πως η συγκεκριμένη γυναίκα πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια και αυτό ξεψύχησε. Η μητέρα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου φρουρούμενη.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφθασαν στο σημείο κι ανέλαβαν την υπόθεση διαπίστωσαν πως το βράδυ της Τετάρτης διακομίστηκε μια 30χρονη με αιμορραγία στα γεννητικά όργανα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η γυναίκα αυτή είχε γεννήσει πρόωρα κι εξετάζεται αν το βρέφος ήταν δικό της.

Πάντως η γυναίκα αρνείται πως το μωρό που βρέθηκε στα σκουπίδια είναι δικό της, ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του βρέφους και οι συνθήκες θανάτου του.

Το βρέφος εντοπίστηκε σε κάδο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο, το βρέφος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τα αίτια αυτής της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα ενώ η υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Μαμά γιατί δεν με αφήνεις να ζήσω;

Photo: Unsplash/Kate Krivanec