Φρίκη με τα πτώματα γυναικών στην Κύπρο | Το προφίλ του 35χρονου

LIKE US ON FACEBOOK

Φρίκη με τα πτώματα γυναικών στην Κύπρο, ενώ ενισχύεται το σενάριο να πρόκειται για έναν serial killer. Ποιο το προφίλ του 35χρονου “Ορέστη”;

Η υπόθεση με τα πτώματα γυναικών στην Κύπρο έχει προκαλέσει φρίκη σε όλους, ενώ υπάρχουν ανησυχίες πως υπάρχουν περισσότερες νεκρές γυναίκες που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

Μάλιστα, ένα ή δύο πτώματα ακόμη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τις κυπριακής Αστυνομίας βρίσκονται μέσα στο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου λατομείου στο χωριό Μιτσερό, έξω από τη Λευκωσία.

Χθες Σάββατο ανασύρθηκε το πτώμα μιας γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά. Ενώ το πρώτο πτώμα που εντοπίστηκε ήταν εκείνο της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες. Παράλληλα, γίνονται τεράστιες προσπάθειες να εντοπιστεί η 6χρονη κόρη της, Sierra Graze Seucaliuc, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα της τον Μάιο του 2018, από τον 35χρονο Κύπριο υπολοχαγό, ο οποίος παραδέχτηκε το έγκλημα.

Ωστόσο, η σορός της μικρής δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Ποιος είναι ο 35χρονος “Ορέστης”; Πρόκειται για κατά συρροή δολοφόνο;

Ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκαν οι γυναίκες και καθώς βρέθηκαν γυμνές και δεμένες χειροπόδαρα, ενισχύει τις εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Έτσι, δεν είναι καθόλου απίθανο ο 35χρονος υπολοχαγός που ομολόγησε τον θάνατο της μιας γυναίκας να έχει διαπράξει και άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Ο 35χρονος περιγράφεται ως κλειστός χαρακτήρας χωρίς να έχουν καταγραφεί κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς. Ο ίδιος μένει στο χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας στην Κύπρο και υπηρετεί σε στρατόπεδο και πάλι της Επαρχίας Λευκωσίας και φέρει τον βαθμό του ίλαρχου, αφού υπηρετεί στο Σώμα των Τεθωρακισμένων.

Ο άνδρας είναι διαζευγμένος και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, με το διαζύγιό να κρατείται σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive ως «επτασφράγιστο» μυστικό από τον ίδιο.

Τα πιο σημαντικά στοιχεία για τον 35χρονο:

  • Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της άτυχης 38χρονης Marry Rose, επέμενε στη συνάντησή τους να πάρει μαζί της και την 6χρονη κορούλα της, για να παίξουν με τα δικά του παιδιά, όπως είπε.
  • Στον λογαριασμό του στο Facebook, είχε φωτογραφίες του λατομείου του Μιτσερού και του φρεατίου, όπου και εντοπίστηκε το πτώμα.
  • Στην κατοικία του βρέθηκε σχοινί χρώματος μπλε, πανομοιότυπο με αυτό που ήταν δεμένη η 38χρονη.
  • Εντοπίστηκε επίσης κολλητική ταινία, κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές.
  • Η ηλεκτρονική διεύθυνση διαπιστώθηκε ότι συνδεόταν με σχετικό προφίλ στο Facebook. Μετά από αίτημα στην εταιρεία έγιναν γνωστά τα ip addresses πρόσβασης και διαχείρισης, όπως και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου.
  • Τελευταία μέρα πρόσβασης στον πιο πάνω λογαριασμό ήταν η 14η Απριλίου, μέρα κατά την οποία διαγράφηκε. Όπως σημείωσε ο ανακριτής της υπόθεσης, την ίδια μέρα εντοπίστηκε και η σορός της 38χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Κύπρο: Δύο νεκρές γυναίκες σε φρεάτιο | Αναζητείται ένα 6χρονο κορίτσι
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved