Φρίκη η υπόθεση με το νεογέννητο στο Αίγιο. Τα νέα στοιχεία

LIKE US ON FACEBOOK

Νέα στοιχεία βγήκαν στο προσκήνιο από την υπόθεση με το νεογνό που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με το νεογέννητο μωρό που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στο Αίγιο. Για το φρικιαστικό περιστατικό με το νεογνό στα σκουπίδια φαίνεται να κατηγορείται η μητέρα του παιδιού, η οποία αρχικά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Το νεκρό νεογέννητο αγοράκι εντοπίστηκε χθες το πρωί από έναν πολίτη και έναν υπάλληλο της καθαριότητας του Δήμου Αιγίου, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως τις Αρχές.

Οι ιατροδικαστές έκαναν νεκροτομή στο νεογνό, διαπιστώνοντας ότι δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της κύησης και ήρθε νεκρό στον κόσμο στους οκτώμισι μήνες. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, δεν υπάρχουν ίχνη κάκωσης, πράγμα που σημαίνει πως δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Παραμένουν, όμως, και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα λύσουν τις τελευταίες απορίες για τις συνθήκες του θανάτου του άτυχου μωρού.

Σχετικά με τη μητέρα του, θετικά ήταν τα αποτελέσματα της γενετικής ταυτοποίησης που απέδειξαν ότι η μητέρα του άτυχου νεογνού που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο, ήταν η 35χρονη που αρνούνταν από το νοσοκομείου του Ρίου πως είχε σχέση με το περιστατικό.

Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου φρουρούμενη. Η ίδια αρνούνταν επίμονα πως το νεογέννητο που βρέθηκε στα σκουπίδια δεν είναι δικό της μωρό και ότι η ίδια απέβαλε. Οι αστυνομικοί, όμως, δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και έτσι ζήτησαν κατά την διενέργεια της νεκροτομής να ληφθεί δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να γίνει σύγκριση με το DNA της 35χρονης. Τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά, αποδεικνύοντας ότι η 35χρονη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο είναι η μητέρα του νεογέννητου.

Για το περιστατικό η Ασφάλεια Αιγίου διενεργεί έρευνα και η δικογραφία θα δοθεί στον εισαγγελέα, ώστε να αποφασιστεί αν θα ασκηθούν διώξεις, σε ποιους και με τι κατηγορίες.

Ελπίζουμε πως το συμβάν αυτό με το νεογνό στα σκουπίδια θα είναι η τελευταία δυσάρεστη είδηση εις βάρος ενός μωρού.

Διάβασε ακόμα:

Φρίκη! Βρέθηκε νεκρό βρέφος πεταμένο στα σκουπίδια
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved