Φέτος τις γιορτές όλοι χαρίζουμε Ευχοστολίδια | Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις

LIKE US ON FACEBOOK

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ κάνουν και εφέτος μαγικά τα Χριστούγεννα παιδιών που έχουν ανάγκη. Ποιοι έχουν πραγματοποιήσει ήδη χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που έχουν ανάγκη και πώς μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις;

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ έχουν κατορθώσει και εφέτος να δημιουργήσουν έναν μεγάλο κύμα προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, μέσω της οποίας γίνονται πραγματικότητα χιλιάδες παιδικές χριστουγεννιάτικες ευχές για έκτη συνεχή χρονιά, έχει συμπαρασύρει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι υποστηρικτές της δράσης Ευχοστολίδια επιλέγουν δώρα για τα παιδιά και, με αναρτήσεις τους στα social media, μας καλούν όλους να μπούμε στην εφαρμογή «Ομάδα Προφοράς ΟΠΑΠ» για να χαρίσουμε ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Εφέτος, μέσα από τα Ευχοστολίδια, εκπληρώνουμε τις χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τα Παιδικά Χωριά SOS και το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα.

Ποιοι έχουν πραγματοποιήσει ήδη χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που έχουν ανάγκη;

«Για 6η συνεχή χρόνια μέσα από τη πρωτοβουλία «Ευχοστολιδια»❤️ο ΟΠΑΠ κάνει τα Χριστούγεννα πιο μαγικά 🌟🌟🌟για παιδιά που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.Δώσε κ συ ζωή σε μια παιδική ζωγραφιά εκπληρώνοντας μια ευχή μέσω της εφαρμογής Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», έγραψε η Μαρία Ηλικία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgaram.

«Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μία εποχή, είναι μαγεία!!! Τα Χριστούγεννα είναι Παιδιά, Αγάπη, Προσφορά🍄🍄🍄
Και φέτος όλοι μαζί μπορούμε να χαρίσουμε λίγη από την μαγεία των γιορτών σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη🎁🎁🎁
Μαζί θα κάνουμε τα Χριστούγεννα πιο μαγικά και φέτος», ήταν το μήνυμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

View this post on Instagram

Ήρθε αυτή η εποχή του χρόνου ,που για 6η συνεχόμενη χρονιά, κάνοντας κάτι μικρό μπορεις να προσφέρεις κάτι μεγάλο!!! Κατέβασε την εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ, διάλεξε την παιδική ευχή που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αγόρασε το δώρο που ανταποκρίνεται καλύτερα στη ζωγραφιά. Τόσο απλά θα κάνεις τα Χριστούγεννα μαγικά για παιδιά που έχουν ανάγκη! #opapcsr #efhostolidia #omadaprosforas @instaopap

A post shared by Giorgos Lianos (@giorgoslianoss) on

View this post on Instagram

Είμαι πολύ χαρούμενος που για 6η συνεχή χρονιά, μέσα από την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια🎄,ο ΟΠΑΠ κάνει τα Χριστούγεννα πιο μαγικά, για παιδιά που μας έχουν πραγματικά ανάγκη❣️‼️Μια μοναδική στιγμή αγαλλίασης για την ψυχή μας🙏🏻,μία μοναδική στιγμή χαράς για τα παιδιά👶🏻❤️ Χιλιάδες παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τα Παιδικά Χωριά SOS και το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα έχουν ήδη ζωγραφίσει τις ευχές τους και εμείς έχουμε την ευκαιρία να τις πραγματοποιήσουμε🎁✔️ Αρκεί να μπουμε στην εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς, να επιλέξουμε την παιδική ευχή που θελουμε να πραγματοποιήσουμε και να αγοράσουμε το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή του παιδιού.🎅🏻✔️ #opapcsr #efhostolidia #omadaprosforas @instaopap

A post shared by Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) on

Και ο Σάββας Πούμπουρας λύνει όλες τις απορίες μας!

Πώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια

  1. Μπαίνουμε στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»
  2. Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  3. Αγοράζουμε το δώρο και εκπληρώνουμε την ευχή του παιδιού

Για την πραγματοποίηση της ευχής και την αγορά του δώρου, μεταφερόμαστε στην ιστοσελίδα του καταστήματος Public, όπου μπορούμε να βρούμε προεπιλεγμένες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ευχές των παιδιών.  Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά κάθε ευχής που πραγματοποιούμε, για να θυμόμαστε πάντα τη σημαντική μας προσφορά.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved