Εξώδικο της Χρυσής Αυγής στον Νίκο Βούτση

LIKE US ON FACEBOOK

Εξώδικο ετοιμάζεται ν’ αποστείλει η Χρυσή Αυγή στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Τι ανέφερε σχετικά με το θέμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

Το εξώδικο της Χρυσής Αυγής στον Νίκο Βούτση ανακοινώθηκε απ’ το κόμμα, το οποίο είπε πως στόχος είναι «ο κ. Βούτσης να ανακαλέσει άμεσα τις συκοφαντίες», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Μπορεί να μην αναφέρεται η αιτία, αλλά αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι ο κ. Βούτσης απέδωσε τα επεισόδια της Παρασκευής και του Σαββάτου σε οργανωμένο σχέδιο επίθεσης στη Βουλή, «με την άμεση εμπλοκή των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής, βουλευτών και στελεχών της».

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η αποβολή της Χρυσής Αυγής από την Ολομέλεια, λόγω του επεισοδίου με πρωταγωνιστή τον διαγραφέντα βουλευτή της Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

Θυμίζουμε ότι σε βάρος του κ. Μπαρμπαρούση έχει ασκηθεί δίωξη για όσα είχε πει στην Ολομέλεια της Βουλής το πρωί της Παρασκευής, όταν κάλεσε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να κάνει πραξικόπημα και να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών, ώστε «να σταματήσει η προδοσία της Μακεδονίας». Ο ίδιος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Γιάννης Λαγός δήλωσε σχετικά με το εξώδικο της Χρυσής Αυγής στον Νίκο Βούτση:

 Η Χρυσή Αυγή εντός των προσεχών ωρών θα αποστείλει εξώδικο εις βάρος του προέδρου, όχι της βουλής αλλά του κομματικού προέδρου, Νίκου Βούτση εναντίον όλων αυτών των ασυστόλων ψευδών τα οποία έχει εκστομίσει από την Παρασκευή και μετά εις βάρος του Λαϊκού Κινήματος της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε ακόμα:

Υπό κράτηση ο Μπαρμπαρούσης μέχρι να απολογηθεί

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved