Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντά του.

Εξιτήριο πήρε ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΓΕΣ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού «μετά από μία άνευ ουσίας και σοβαρότητας αδιαθεσία, εξήλθε από το Νοσοκομείο και ήδη από σήμερα το πρωί, έχει αναλάβει τα υπηρεσιακά του καθήκοντα».

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. προσήλθε στο Π.Γ.Ν.Ε. τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 1.00 π.μ., εξαιτίας καρδιακών ενοχλήσεων.

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».

Σημειώνεται ότι ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς επιλέχθηκε ως Α/ΓΕΣ την Παρασκευή το βράδυ μετά από απόφαση που έλαβε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε ακόμη:

Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Χρήστος Χριστοδούλου