Εξιτήριο πήρε ο Μίκης Θεοδωράκης

LIKE US ON FACEBOOK

Εξιτήριο πήρε ο Μίκης Θεοδωράκης από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μετά και το χειρουργείο για την τοποθέτηση βηματοδότη. Όσα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Εξιτήριο πήρε ο Μίκης Θεοδωράκης, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης που νοσηλευόταν για μέρες στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο στις 26 Φεβρουαρίου λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας και στη συνέχεια διαγνώστηκε κολπική μαρμαρυγή.

Συγκεκριμένα, απ’ την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και μετά, ο ίδιος λάμβανε ενδοφλέβια αγωγή, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν την «επιβαρυντική συνθήκη υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής».

Τα νέα, όμως, είναι καλά και μετά το επιτυχημένο χειρουργείο πήρε εξιτήριο σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο κ. Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την 26η Φεβρουαρίου 2019, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Τις επόμενες ημέρες ακολούθησε ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή. Στις 8 Μαρτίου υπεβλήθη σε τοποθέτηση διεστιακού βηματοδότη και σε ηλεκτρική ανάταξη της ταχυαρρυθμίας.

Συνέχισε νοσηλευόμενος με ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή, επί επταημέρω, και σήμερα, 14 Μαρτίου 2019, έλαβε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της καρδιακής του λειτουργίας, εξ αποστάσεως».

Διαβάστε τι είχε προηγηθεί:

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μίκη Θεοδωράκη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved