Νέες εξελίξεις για την μυστηριώδη εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου, ο οποίος δεν έχει δώσει ακόμα κανένα σημάδι ζωής.

Η εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη παραμένει άλυτο μυστήριο ενώ η αγωνία των οικείων του ολοένα και αυξάνεται. Ο άτυχος φαντάρος δεν έχει δώσει ούτε ένα σημάδι ζωής από τις 27 Ιουνίου που βγήκε και το Amber Alert, ενώ η τελευταία φορά που τον είδαν ήταν στο πλοίο της επιστροφής του από τη Χίο στον Πειραιά. Εκεί σβήστηκαν τα ίχνη του.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ πλέον υπάρχει και το σενάριο της αρπαγής. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, φοβόταν για τη ζωή του ενώ είχε αποκαλύψει πως του την είχαν «στημένη» στον Πειραιά. Έτσι δεν αποκλείεται κανένα σενάριο, ούτε αυτό της αρπαγής.

Μάλιστα, οι Αρχές φαίνεται πως έχουν εντοπίσει δύο υπόπτους. «Υπάρχουν δυο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι. Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου φαντάρου.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ένας φίλος του Τάκη φέρεται ότι εξαφανίστηκε λίγες ώρες αφού χάθηκαν τα ίχνη του 23χρονου φαντάρου.

Ο πατέρας του Τάκη Κολλιαδέλη μίλησε επίσης στο Star και δήλωσε πως «γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος δεν μπορώ να σας πω αν είναι από το στρατιωτικό ή το οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνα του, έχει χαθεί και ότι οι Αρχές τον ψάχνουν».

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν τίποτα, συνεχίζουν τις έρευνες και σύμφωνα με τις καταθέσεις θεωρούν ότι οι απαντήσεις βρίσκονται στο στρατόπεδο της Χίου.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν είναι πολύ πιθανό να έχει πέσει στη θάλασσα αλλά να επιβιβάστηκε σε κάποιο όχημα για να βγει απ’ το καράβι και να κρυφτεί.

Διαβάστε επίσης:

Αγωνία για τον 23χρονο φαντάρο | Αναφορές ότι κρύβεται στον Πειραιά