Επίθεση σε αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ από ομάδα αγνώστων, την Κυριακή το απόγευμα στις 16.45, στα Εξάρχεια. Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στους αστυνομικούς, όταν αυτοί ξεκίνησαν να περιπολούν κατά δύο ζεύγη. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο σε μοτοσικλέτα επί της οδού Ζαϊμη, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Τη στιγμή που οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τη μηχανή, οι δύο επιβάτες της διέφυγαν τρέχοντας, με δύο από τους αστυνομικούς να μένουν στο σημείο κι άλλους δύο να ξεκινάνε την καταδίωξη των επιβατών της μοτοσυκλέτας.

Ωστόσο, κατά την καταδίωξη, μια ομάδα αγνώστων η οποία αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, τους επιτέθηκε με πέτρες, με αποτέλεσμα ένας εκ των αστυνομικών να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή, άλλες πληροφορίες μεταδίδουν ότι η ομάδα των αστυνομικών ξεκίνησε την περιπολία της από την οδό Μάρνη, όταν είδε τους επιβάτες της μοτοσυκλέτας να κινούνται ύποπτα γύρω από έναν ηλικιωμένο. Στη συνέχεια, τους ακολούθησαν έως τα Εξάρχεια, όπου ένας αστυνομικός αντιλήφθηκε μια ομάδα αναρχικών, η οποία ήταν κι αυτή που επιτέθηκε στους αστυνομικούς. Η συγκεκριμένη ομάδα κατάφερε να ρίξει κάτω και τις δύο μηχανές των αστυνομικών, μια εκ των οποίων καταστράφηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Γυαλιά-καρφιά στη Βουκουρεστίου | «Δεν θα είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων»

Photo: EUROKINISSI