«Έξαλλος με την απόφαση της δικαιοσύνης», δηλώνει ο πατέρας της 8χρονης, σε δηλώσεις του αφού έμαθε ότι αφέθηκε ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την κόρη του, την Κυριακή του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα newsit.gr, ανέφερε ότι είναι έξαλλος με την απόφαση της δικαιοσύνης, ενώ η οικογένεια του εξακολουθεί να αγωνιά για την υγεία του παιδιού του, το οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Χαρακτηριστικά, ο πατέρας της 8χρονης δήλωσε ότι: «Είμαι έξαλλος με την απόφαση της δικαιοσύνης. Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να είχε πάει στη φυλακή, δεν έπρεπε να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Έπρεπε να τον προφυλάκιζαν, αν όχι από σεβασμό για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί μου, τουλάχιστον για να παραδειγματιστούν και όλοι οι υπόλοιποι που γιορτάζουν με πυροβολισμούς».

Την ίδια ώρα, η μητέρα της μικρής, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δήλωσε ότι: «Ας ήταν καλά το παιδί μου και δεν θα με ένοιαζε τίποτα άλλο», χωρίς ωστόσο να μην είναι και αυτή εξοργισμένη με την απόφαση:

Είναι δυνατόν να τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος με μόνο περιοριστικό όρο το να μην επισκεφθεί το χωριό;

Την αντίθεση τους για την απόφαση του Εισαγγελέα, εξέφρασαν και πολλοί συγγενείς της 8χρονης που στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες δίπλα στους γονείς της.

Νωρίτερα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 54χρονος, όπως αποφασίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και αφού ολοκληρώθηκε η απολογία του. Η ανακρίτρια Θήβας επέβαλε στον κατηγορούμενο τους περιοριστικούς όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά και να μην επισκεφθεί την περιοχή όπου έλαβαν χώρα τα γεγονότα, δηλαδή τις Θεσπιές και το Λεοντάρι.

Διαβάστε ακόμη:

Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη απ’ τη Θήβα