Εξαφανίστηκε 12χρονος στο Ίλιον και το Χαμόγελο του Παιδιού έχει εκδώσει το Amber Alert, ώστε όποιος μπορεί να βοηθήσει. Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Εξαφανίστηκε 12χρονος στο Ίλιον και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου στις 13:00. Πρόκειται για τον μικρό Γιώργο Μπούφα, ο οποίος εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο Γιώργος έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 μ. και ζυγίζει 54 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και πράσινη μπλούζα παραλλαγής με κουκούλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

https://twitter.com/hamogelo/status/1062351161171296256

Το Amber Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ανηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου παιδιού και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα social media, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων.

Ας ελπίσουμε πως το παιδί θα βρεθεί το συντομότερο δυνατό, σώο και αβλαβές. 

Διαβάστε επίσης:

Νέα ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου