Εβδομάδα πληρωμών: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους;

LIKE US ON FACEBOOK

Πότε μπαίνουν οι συντάξεις; Πότε πληρώνεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και πότε το επίδομα του παιδιού; Όλα αυτή την εβδομάδα! Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις πληρωμές της εβδομάδας.

Η πρώτη δόση του επιδόματος του παιδιού καταβάλλεται μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ την ίδια εβδομάδα οι συνταξιούχοι λαμβάνουν τις συντάξεις τους και οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παίρνουν το επίδομά τους.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ καταβάλλουν τις συντάξεις, δηλαδή νωρίτερα, όπως είχε ανακοινώσει και η διοίκηση του ΕΦΚΑ προ ημερών.

Οι υπόλοιπες συντάξεις, του Δημοσίου, ΙΚΑ, ΝΑΤ και των Ταμείων του υπουργείου Εργασίας θα καταβάλουν τις συντάξεις Απριλίου την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν επίσης την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019.

Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Απριλίου 2019 στις 2 Απριλίου 2019.

Στα τέλη Μαρτίου καταβάλλεται επίσης και η πρώτη διμηνιαία δόση του επιδόματος παιδιού για το 2019 (για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο). Η εν λόγω δόση θα καταβληθεί σ’ όλους όσους θα έχουν υποβάλει νέα αίτηση για το 2019 μέχρι και 26 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Τέλος, η πληρωμή του ου προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) για τον Μάρτιο του 2019 θα γίνει στους δικαιούχους που έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι 28-02-2019, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019.

Διαβάστε ακόμα:

Έως την Τρίτη οι αιτήσεις για το επίδομα του παιδιού

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved