Εργαζόμενοι για το Mega: «Δεν έχει πια κανένα νόημα να κλαίμε»

LIKE US ON FACEBOOK

Ακόμη ένα δυνατό μήνυμα έστειλαν οι εργαζόμενοι για το Mega, ενώ το οριστικό «μαύρο» αναμένεται να πέσει την Παρασκευή, μετά από τα σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας του καναλιού.

«Δεν έχει πια κανέναν νόημα να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα», γράφουν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι για το Mega, ενώ αναφέρουν πως δεν έχουν λάβει ακόμη κάποιο επίσημο χαρτί «γι’ αυτό το κακό που έρχεται».

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει καθώς,  ο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απέστειλε την Τετάρτη προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και τον ιδιωτικό πάροχο DIGEA, επιστολή με κοινοποίηση τηςαπόφασης του ΣτΕ για τον τηλεοπτικό σταθμό, προκειμένου να προχωρήσουν οι ενέργειες και να κατέβει το σήμα.

Οι εργαζόμενοι του του αγαπημένου τηλεοπτικού σταθμού έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα για το «μαύρο», το οποίο, όπως λένε, θα το παρακολουθήσουμε όλοι μαζί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων για το Mega

Αφιερώστε μας μερικά λεπτά διαβάζοντας τα παρακάτω:

Θα το δούμε όλοι μαζί μέχρι την Παρασκευή το βράδυ. Για πάνω απο 2 1/2 χρόνια οι λίγοι που απέμειναν εργαζόμενοι του MEGA έμεναν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και βρίσκονταν σ ένα <<ΖΩΝΤΑΝΟ-ΝΕΚΡΟ>> κανάλι. Το MEGA εξέπεμπε χωρίς νέο πρόγραμμα, χωρίς ειδήσεις, χωρίς τίποτα. ΜΟΝΟ ΜΕ (Ε) ΕΛΛ. ΣΕΙΡΩΝ & ΕΚΠΟΜΠΩΝ. Αυτό όπως καταλαβαίνετε ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.

Όλοι στα sites & τα blogs γράφουν το ίδιο. Ότι ΕΩΣ ΤΡΙΤΗ 23/10, μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, θα υπάρχει στις τηλεοράσεις σας το MEGA. Διότι το ΕΣΡ έχει ήδη ενημερώσει την DIGEA για να ρίξει το σήμα & να έρθει το μαύρο.

Εμείς ως σελίδα Προώθησης Προγράμματος & οι άνθρωποι που απέμειναν:

α) Δεν έχουμε λάβει κάποιο επίσημο χαρτί για αυτό το κακό που επέρχεται. Δεν θα θέλαμε ούτε δάκρυα να χύσουμε όπως ούτε κι εσείς οι τόσα χρόνια τηλεθεατές του, ούτε θυμό, ούτε οργή ούτε τίποτα. Καμιά μάταια μοιρολατρία. Δεν έχει πια κανένα νόημα ”να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα”. Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδη ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα ”μεγάλα κεφάλια” (μέτοχοι) του. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ και δεν έχουν καμία τύψη. Πέταξαν στα σκουπίδια το παρελθόν πολλών, όσων μεγάλωσαν με το 1ο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (20/11/1989) και σε ηλικία και σε τηλεθεάσεις.

Ο Θεός βλέπει & κρίνει. Οι τράπεζες ενώ είχαν και έχουν πολλά εκατομμύρια € από τα έσοδα του MEGA, συμπεριλαμβανονται οι χορηγίες επικοινωνίας (MEGA ZHN) δεν τα αποδέσμευσαν ΠΟΤΕ τους. Καμία επιχείρηση δεν μπορεί να σταθεί τόσο καιρό στα πόδια της χωρίς χρήματα. Το MEGA μπόρεσε.

β) ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, για όλους εσάς ήμασταν εδώ στο facebook, για να ενημερώνεστε για όσα αφορούσαν το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, ήμασταν σε επικοινωνία μέσω messenger ή σχολίων κλπ. Εκτελέσαμε τον σκοπό μας στο 100% μας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ για δισεκατομμυριοστή φορά.

γ) Θεωρούμε ότι όσες ευχές κι αν γίνουν, τα θαύματα δεν μπορούν να γίνουν την τελευταία στιγμή καθώς το MEGA δεν ήταν μια απλή υπόθεση που θα την έσωζαν θαύματα αλλά ΜΟΝΟ Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ώστε να καταθέσει ενδιαφέρον για τηλεοπτική άδεια.

ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/10 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ MEGA τα τινά είναι 2:

α. Να ακολουθηθεί η διαδικασία της διαγραφής της σελίδας μας. Με το site & το κανάλι στο YouTube ΔΕΝ γνωρίζουμε τί θα γίνει. Γνωρίζουμε ότι αυτά ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ με τις υπάρξεις τους. Άλλωστε το site ΔΕΝ θα συντηρείται & λογικά όπως είχε ξαναγίνει να <<πέσει>>.

β. Να ακολουθήσουμε την πρόταση που μας έγινε για να γίνουμε η Προώθηση Προγράμματος του ΟPEN TV, ωστε να μη χαθεί η επικοινωνία σας με εμάς.

Το ενδεχόμενο να υπάρχουμε εδώ με κλειστό το MEGA δεν υφίσταται καν.

Μείνετε κοντά μας, σας παίρνουμε μια MEGAλη αγκαλιά».

➡️ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ MEGA ;;;; ⬅️Αφιερώστε μας μερικά λεπτά διαβάζοντας τα παρακατω:Θα το δούμε όλοι μαζί…

Gepostet von ΜEGA TV – The Program Promotion am Dienstag, 23. Oktober 2018

Διαβάστε επίσης:

Την Παρασκευή «πέφτει η αυλαία» για το MEGA

Credits: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved