Επιστρέφουν οι αδειούχοι | Ποια είναι η κατάσταση στους δρόμους

LIKE US ON FACEBOOK

Πάει και ο Δεκαπενταύγουστος και οι αδειούχοι επιστρέφουν…στη βάση τους. Ποια είναι η κατάσταση στους δρόμους αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας.

Οι αδειούχοι επιστρέφουν… καθώς σε εξέλιξη είναι απ’ το πρωί της Κυριακής η επιστροφή των Αθηναίων απ’ την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου, ενώ για πολλούς αυτή σήμανε και το τέλος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την Τροχαία, δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα στα εθνικά δίκτυα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αυτή τη στιγμή παρατηρείται αυξημένη κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα εισόδου, αλλά δεν υπάρχει ανάσχεση πουθενά και τα αυτοκίνητα κινούνται με σταθερό ρυθμό.

Παράλληλα, ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία και στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, ενώ σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας απ’ τις 06.00 ώρα το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 19.00 το απόγευμα έχουν περάσει από τα δύο εθνικά δίκτυα προς Αθήνα συνολικά πάνω από 80.000 αυτοκίνητα και συγκεκριμένα 50.700 από Αθηνών- Κορίνθου και 30.119 αυτοκίνητα από Αθηνών- Λαμίας.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς, να μην χρησιμοποιούν τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, καθώς επίσης να τηρούν πιστά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων. Σημειώνεται ότι η Τροχαία βρίσκεται σε επιφυλακή και παρεμβαίνει όπου χρειάζεται για την διευκόλυνση των οδηγών.

Τέλος αξίζει ν’ αναφερθεί ότι με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ροή προς τα νησιά του Αιγαίου από τον Πειραιά, καθώς 26 δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί από το πρωί της Κυριακής να αναχωρήσουν απ’ το λιμάνι για νησιά των Κυκλάδων, Δωδεκανήσων, Κρήτη κτλ.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved