Τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα τους είχαν τα δύο κορίτσια που εξαφανίστηκαν στη Βοιωτία. Μαζί τους κι ένα 18χρονο αγόρι. Όλες οι τελευταίες πληροφορίες.

Τα δύο κορίτσια που εξαφανίστηκαν στη Βοιωτία, η Ντενίσα και η Εμμανουέλα, φέρεται να μίλησαν με τη μητέρα τους, ενώ πιθανότατα έφυγαν από το σπίτι γιατί αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα.

Όπως αποκάλυψαν και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τα δύο ανήλικα κορίτσια για τα οποία έχει εκδοθεί Amber Alert απ’ το Χαμόγελο του Παιδιού, μίλησαν με την μητέρα τους και ανέφεραν πως έφυγαν από το σπίτι γιατί αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα από το οποίο ήθελαν να ξεφύγουν.

Μαζί με τα δύο κορίτσια που εξαφανίστηκαν στη Βοιωτία,  φέρεται να είναι και ένας 18χρονος, που πιθανώς έχει σχέση με τη μικρή αδελφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος είναι ανιψιός της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά, η οποία είπε πως τον τελευταίο καιρό κάτι τον προβλημάτιζε.

Μαρτυρίες φίλων των κοριτσιών στην εκπομπή του «Ε» υποστηρίζουν ότι ο νεαρός θέλει μόνο να βοηθήσει τα κορίτσια και να τα προστατέψει και σε καμία περίπτωση δεν έχει πρόθεση να τους κάνει κακό.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, τα χαρακτηριστικά των δύο αγνοούμενων κοριτσιών είναι τα εξής:

  • Η Ντενίσα Ντ. έχει ύψος 1,70 m, είναι 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν χάθηκε φορούσε καφέ μπουφάν, μαύρο κολάν, ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα.
  • Η Εμμανουέλλα Ντ. έχει ύψος 1,62 m, είναι 40 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν χάθηκε μαζί με την αδερφή της, φορούσε καφέ μπουφάν, γκρι τζιν, μαύρη μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε επίσης σχολική τσάντα.

Όποιος διαθέτει πληροφορίες να επικοινωνήσει τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και στο 100 (σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας).