Επέστρεψε στις φυλακές Χαλκίδας ο Αριστείδης Φλώρος καθώς ολοκληρώθηκαν και τυπικά όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Στις φυλακές Χαλκίδας ο Αριστείδης Φλώρος επιστρέφει το μεσημέρι της Δευτέρας αφού το πρωί οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών και ολοκληρώθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει καταδικασθεί σε κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση Energa οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να παραλάβει το φυλακιστήριό του, που εκδόθηκε μετά από βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που διέταξε τη φυλάκισή του.

Μετά από μιάμιση ώρα που βρισκόταν στο Εφετείο, έφυγε με τη συνοδεία αστυνομικών για τις φυλακές της Χαλκίδας.

Να σημειωθεί πως ανοικτή παραμένει η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου και συγκεκριμένα τις σχετικές ιατρικές που το δόθηκαν. Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο της έρευνας έχουν μπει οι πλαστογράφοι που έδωσαν βεβαίωση στον Φλώρο, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως πρόκειται για τρεις καθηγητές Ιατρικής, οι οποίοι ερευνώνται.

Την ευθύνη της άμεσης ολοκλήρωσης της ΕΔΕ που διέταξε το υπουργείο Υγείας ανέλαβε ο Ν. Γεωργακούλιας απ’ το νοσοκομείο «Γεννηματάς». Απ’ την πλευρά της, η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, ανέλαβε την έρευνα σε δικαστικό επίπεδο.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως η δευτεροβάθμια επιτροπή του ΚΕΠΑ μείωσε στο 55% από 70% την αναπηρία του Φλώρου

Διαβάστε αναλυτικά:

Η δευτεροβάθμια επιτροπή του ΚΕΠΑ μείωσε στο 55% την αναπηρία του Φλώρου

Photo:Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ