Εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται ξανά στα πάτρια εδάφη το 21χρονο μοντέλο, που είχε συλληφθεί και δικαστεί στο Χονγκ Κονγκ, αλλά τελικά αθωώθηκε.

Επέστρεψε στην Αθήνα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μια εβδομάδα μετά την αθώωσή της. Η 21χρονη πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια όταν συνελήφθη πριν από 17 μήνες με ποσότητα κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Φανερά χαρούμενη που βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, αλλά και λόγω της θετικής εξέλιξης της υπόθεσής της, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στις πρώτες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους  ευχαρίστησε τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου που ήταν στο πλευρό της, ενώ δήλωσε πως θέλει να αρχίσει τη ζωή της από την αρχή.

Η ίδια εξέφρασε την ικανοποίησή της για την έκβαση του δικαστηρίου και την αθώωσή της, καθώς επέμενε απ’ την πρώτη στιγμή πως είναι αθώα:

Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου

Η 21χρονη ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον τους και την ηθική και υλική συμπαράστασή τους στην ίδια και την οικογένειά της, ενώ ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής.

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου είπε απ’ την πλευρά του πως «με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει τέλος σήμερα με την επιστροφή της στην Ελλάδα. Χρειάστηκε υπομονή από πλευράς της και από τους γονείς της. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν κι εκείνη κι εγώ τους τελευταίους μήνες».

Θυμίζουμε πως το νεαρό μοντέλο αθωώθηκε μετά από 1,5 χρόνο που βρισκόταν στη φυλακή του Χονγκ Κονγκ για την υπόθεση μεταφοράς των 2,6 κιλών κοκαΐνης τον Νοέμβριο του 2017.

Διαβάστε ακόμα:

Οι πρώτες στιγμές της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μετά την αποφυλάκιση