Τραυματίες από ενέδρα σε αστυνομικούς στη Βούλα

LIKE US ON FACEBOOK

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός της ενέδρας που είχαν στήσει νεαροί σε ομάδα ΔΙΑΣ στη Βούλα.

Συγκεκριμένα, ομάδα 10-15 ατόμων έστησαν ενέδρα σε αστυνομικούς στην περιοχή της Βούλας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι άγνωστοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες και ρόπαλα, στην οδό Πλαπούτα, έξω από ένα σχολείο.

Οι δράστες φαίνεται πως προσέλκυσαν τους αστυνομικούς με παραπλανητική κλήση. Συγκεκριμένα, η αστυνομία δέχτηκε κλήση από τη γειτονιά για την παρουσία ατόμων που κρίθηκε ύποπτη η συμπεριφορά τους επί της οδού Πλαπούτα στην Βούλα.

Μόλις έφτασαν στο σημείο, τα μέλη της ΔΙΑΣ δέχθηκαν υβριστική επίθεση απ’ τους νεαρούς, ενώ στη συνέχεια οι δράστες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με μπουνιές και ρόπαλα. Τα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ κάλεσαν ενισχύσεις και έως τώρα έχουν γίνει 10 προσαγωγές, ενώ έχουν κατασχεθεί ένα μαχαίρι, κροτίδες και γκαζάκια.

Η μια γυναίκα τραυματίας αστυνομικός τραυματίστηκε στον αυχένα, ο ένας αστυνομικός έχασε ένα δόντι και ο άλλος αστυνομικός τραυματίστηκε στο μάτι.

Οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανεπίσημες πηγές, η συμπλοκή των νεαρών αφορούσε υπόθεση ναρκωτικών, ενώ ένας από τους εμπλεκόμενους, φέρεται να κατοικεί στην πιολυκατοικία της Πλαπούτα 10-12.

Διαβάστε ακόμα:

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Αστυνομία και Λιμενικό για τα Εξάρχεια

Photo: Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved