Η ανάρτηση της ΑΒ Βασιλόπουλος για την Ημέρα του Πατέρα “έθιξε” κάποιους, οι οποίοι έψαχναν ευκαιρία να προχωρήσουν σ’ ένα ακόμα ομοφοβικό παραλήρημα. Όμως, τώρα, ένας πατέρας που έχασε πολύ νωρίς την κόρη του, δίνει την πιο αποστομωτική απάντηση σ’ όλους εκείνους που έβγαλαν τον χειρότερο εαυτό τους με αφορμή την ανάρτηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Ο Λουκάς Φουρλάς, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, έκανε στις 22 Ιουνίου μια ανάρτηση που κάνει σήμερα τον γύρο του Διαδικτύου.

Η ανάρτησή του αποτελεί ουσιαστικά μια απάντηση σ’ όλες τις ομοφοβικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά το post της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ο κ. Φουρλάς το 2017 έζησε τον μεγαλύτερο εφιάλτη… Η κόρη του διαγνώστηκε με καρκίνο και έφυγε απ’ τη ζωή ενώ ήταν μόλις 4 ετών.

Με αφορμή τον σάλο μετά την ανάρτηση της ΑΒ Βασιλόπουλος, ο κ. Φουρλάς έγραψε στο Twitter του πως η κόρη του του έβαφε το πρόσωπο και του έλεγε ότι μοιάζει με τις κούκλες της και εκείνος θα έδινε τα πάντα για να ζήσει ξανά εκείνη τη στιγμή.

Χωρίς να γίνει επιθετικός ή να κάνει κάποια συγκεκριμένη αναφορά, έστειλε ένα σπουδαίο μήνυμα.

Μου έβαφε το πρόσωπο με χρωματιστά, από αυτά που δύσκολα βγαίνουν και μου έλεγε.. “Τώρα παπά μοιάζεις με τις κούκλες μου, λίγο όμως πιο άσχημος..” Θα έδινα, τα πάντα, αν μπορούσα, για να ζήσω ξανά τη στιγμή. Ελπίζω, να βοήθησα κάποιους να καταλάβουν..

Η ανάρτηση της ΑΒ Βασιλόπουλος

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη Κυριακή, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, η ΑΒ Βασιλόπουλος ανέβασε στα social media της τη φωτογραφία ενός πατέρα με την κόρη του στην αγκαλιά του. Ο πατέρας φαίνεται γεμάτος χρώματα, μακιγιάζ, κοκκαλάκια στα μαλλιά του και πολύ ευτυχισμένος αφού παίζει με την κόρη του!

Μακάρι να βλέπαμε περισσότερες τέτοιες αναρτήσεις σαν της αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Και για θυμήσου και αυτό:

Παππούς έστειλε το πιο υπέροχο γράμμα στην κόρη του, όταν εκείνη απέρριψε τον gay γιο της