Εν ψυχρώ δολοφονία στη Θεσσαλονίκη | Βρέθηκε νεκρός στον δρόμο με σφαίρα στο κεφάλι

LIKE US ON FACEBOOK

Εν ψυχρώ εκτέλεση άνδρα στη Θεσσαλονίκη. Το θύμα βρέθηκε στη μέση του δρόμου λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ, με τραύμα από όπλο στο κεφάλι. Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την εκτέλεση.

Η δολοφονία στη Θεσσαλονίκη αφορά την εκτέλεση ενός 42χρονου άνδρα, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι όταν κατέβηκε απ’ το αυτοκίνητό του.

Η εκτέλεση έγινε σε κάθετο δρόμο επί της οδού Αργυρουπόλεως στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, εκεί δηλαδή όπου βρισκόταν η οικία του.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του makthes.gr, το καρτέρι θανάτου για τον 42χρονο του το έστησαν δυο άτομα, που αναζητούνται από τις αρχές.

Το περιστατικό συνέβη μόλις 100 μέτρα από το κέντρο του Πανοράματος και το θύμα εντοπίστηκε από περίοικους που αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 3.30 τα ξημερώματα, βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης ένα καμένο αυτοκίνητο και οι αρχές εξετάζουν εάν συνδέεται με το έγκλημα.

Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο και οι αστυνομικοί του  Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ερευνούν το περιστατικό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, ο 42χρονος έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ομογενής από την Ρωσία και πατέρας ενός δεκάχρονου παιδιού. Ο 42χρονος έμενε μόνος του, καθώς ήταν διαζευγμένος όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Οι Αρχές προς το παρόν εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω απ’ τη δολοφονία ενώ αναζητούν τους δράστες, ωστόσο, η επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Διαβάστε ακόμα:

Νεκρός στην πλατεία Βάθης μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved