Ελληνική υπόθεση το Ευρωπαϊκό, με ακόμα μια πρώτη θέση για την Ελλάδα. Κατέκτησε το χρυσό η Βούλα Παπαχρήστου!

Κατέκτησε το χρυσό η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν με άλμα στα 14,60 μ. Αυτό ήταν το άλμα που της χάρισε την πρώτη θέση, ενώ η αθλήτρια το αφιέρωσε στα θύματα απ΄τις φονικές πυρκαγιές δείχνοντας μόλις βγήκε από το σκάμμα τη μαύρη κορδέλα στην εμφάνισή της.

Μπορεί το πρώτο της άλμα να μην ήταν έγκυρο αλλά το δεύτερο ήταν αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη. Προσπάθησε, όμως για μια πιο καλή επίδοση με αποτέλεσμα να είναι άκυρα και το τρίτο και το τέταρτο και το πέμπτο. Το τελευταίο της άλμα ήταν στα 14,32.

Δες το άλμα που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο:

Η @papachristouv έκανε 14,60 μ. στο δεύτερο άλμα της και έβαλε υποψηφιότητα για το χρυσό μετάλλιο. Πάμε!!!! #berlin2018

Gepostet von Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων am Freitag, 10. August 2018

Μετά τα δύο χάλκινα μετάλλια στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, κατέκτησε το χρυσό η Βούλα Παπαχρήσου. Με αυτό το μετάλλιο που πρόσθεσε στην “συλλογή” της η αθλήτρια έκανε τέσσερα τα μετάλλια της, αφού ήταν τρίτη το 2016 στο Παγκόσμιο κλειστού του Πόρτλαντ και το Ευρωπαϊκό ανοιχτού του Άμστερνταμ, ενώ το 2017 ήταν τρίτη στο Ευρωπαϊκό κλειστού.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Γερμανίδα Κρίστιν Γκέριτς με 14,45 και το χάλκινο η Άνα Πελετέιρο (Ισπανία) με 14,44.

Πρόκειται για το δεύτερο χρυσό που προσθέτει στη συλλογή της η ομάδα του προπονητή Γιώργου Πομάσκι (το πρώτο ήρθε στο μήκος από τον Μίλτο Τεντόγλου) και το τέταρτο μετάλλιο για τη χώρας μας σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης:

https://ipop.gr/eidisis/dipli-elliniki-diakrisi-chryso-i-stefanidi-argyro-i-kyriakopoyloy/