Ελεύθερη η 53χρονη καθαρίστρια με απόφαση του Εφετείου Λάρισας. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η αποφυλάκισή της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο.

Ελεύθερη η 53χρονη καθαρίστρια με απόφαση του Εφετείου μέχρι να εκδικαστεί η απόφαση από τον Άρειο Πάγο, όπου έχει διαβιβαστεί η υπόθεση. Το Εφετείο αποφάσισε την αναστολή εκτέλεση της ποινής 10ετούς κάθειρξης που έχει επιβληθεί στην καθαρίστρια από τον Βόλο καθώς κρίθηκε ένοχη για απάτη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Φυσικά η απόφαση αυτή καταχειροκροτήθηκε ενώ στο πενταμελές Εφετείο βρέθηκε και η κόρη της καθαρίστριας, σύμφωνα με το onlarisa.gr, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Να θυμίσουμε πως η 53χρονη άλλαξε το απολυτήριο Δημοτικού, από Ε’ Δημοτικού σε ΣΤ’, προκειμένου να βρει δουλειά στην υπηρεσία καθαριότητας σχολείου.

Στις πρώτες της δηλώσεις, η γυναίκα υποστήριξε πως το έκανε για τα παιδιά της, «έτρεμε η ψυχή μου μη μεγαλώσουν σε ίδρυμα όπως εγώ», σημείωσε η 53χρονη γυναίκα μέσα από τις φυλακές της Θήβας.

Να σημειώσουμε πως την περασμένη εβδομάδα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζήτησε να διαβιβαστεί σε εκείνη η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου προκειμένου να τη μελετήσει για να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης, ενώ και οι συνήγοροι της γυναίκας κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα  μελετήσει όλα τα στοιχεία της απόφασης για να κρίνει αν συντρέχει λόγος να ελεγχθούν πειθαρχικά οι δικαστές που εξέδωσαν την επίμαχη απόφαση.

Διαβάστε επίσης:

Γιος καθαρίστριας: Εάν ένας γονιός πεινούσαν τα παιδιά του, τι θα έκανε;