Ελένη Τοπαλούδη: Το βανάκι στη Ρόδο «παγίδα» και για άλλα κορίτσια

LIKE US ON FACEBOOK

Η υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και ακόμη δεν έχει κλείσει, ακόμη υπάρχουν ερωτήματα που μένουν αναπάντητα. Το βανάκι στη Ρόδο με το οποίο μετέφεραν την άτυχη φοιτήτρια είχε χρησιμοποιηθεί πριν από 10 μέρες για άλλα κορίτσια.

Αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, η δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας εγείρει κι άλλα ερωτήματα, σχετικά με το αν υπήρχε ένα ολόκληρο κύκλωμα πίσω από αυτό. Το βανάκι στη Ρόδο είχε χρησιμοποιηθεί για να παρασύρει κι άλλο κορίτσι, υποστηρίζει ο Γιάννης Τοπαλούδης στη Realnews.

Δεν έχω μιλήσει τυχαία για κύκλωμα. Έχω πει από την αρχή ότι θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση. Έχω πληροφορίες ότι το βαν που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία της είχε θεαθεί σε κάποιο σημείο της Ρόδου, όπου οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με κάποια άλλα νεαράκορίτσια. Δεν θα έπρεπε, λοιπόν, να ενδιαφερθεί η Ασφάλεια αν παγίδευαν κορίτσια στο λευκό βαν; Γι’ αυτό λέω ότι υπάρχει πέπλο συγκάλυψης

Ο πατέρας της 21χρονης μίλησε απ’ την πρώτη στιγμή για κύκλωμα, τα μέλη του οποίου ρίχνουν υπνωτικά μέσα στα ποτά κοριτσιών και στη συνέχεια τα εκβιάζουν.

Η οικογένεια της Ελένη, ζητά την πλήρη διερεύνηση του βιασμού της το 2017 καθώς έχει σημαντική βαρύτητα για την υπόθεση της δολοφονίας της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δικαστικές Αρχές είναι έτοιμες να αποστείλουν κλήση προς απολογία στους τρεις δράστες που φαίνεται ότι βίασαν την άτυχη κοπέλα πριν από περίπου έναν χρόνο.
Οι τρεις νεαροί είχαν μπει τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, μετά και τις πληροφορίες ότι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης, καθώς κατάγονται από  ίδιο χωριό, τον Αρχάγγελο της Ρόδου.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοτραυματίστηκε ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τοπαλούδη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved