Εκτός ΑΝΕΛ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία με μια επιστολή της υπέβαλε την παραίτησή της στον επικεφαλής του κόμματος, Πάνο Καμμένο. Τι αναφέρει στην επιστολή.

Εκτός ΑΝΕΛ η Μαρία Χρυσοβελώνη, η οποία έστειλε την επιστολή παραίτηση στον κ. Καμμένο αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους παύει να αποτελεί μέλος του κόμματος.

Όπως αναφέρει στην επιστολή, ο λόγος της παραίτησης είναι οι προσωπικές επιλογές του κ. Καμμένου για κρίσιμα ζητήματα της χώρας και για την πορεία της Κυβέρνησης.   Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο

Όπως επισημαίνει η υφυπουργός Εσωτερικών στην ανακοίνωσή της, αποχωρεί διότι διαφωνεί, τονίζοντας μάλιστα πως «καλή η φιλία, αλλά φιλτάτη η αλήθεια».

Οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν, διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες αλλά πρωτίστως τη συνείδησή μας. Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια. Ιδίως, όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε

Τέλος, η Μαρίνα Χρυσβελώνη ευχαριστεί τον Πάνο Καμμένο για την έως τώρα κοινή πολιτική συμπόρευση συνεργασία, καθώς και για τις φορές που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ της πρότεινε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων, λέγοντας πως η ίδια κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί, για το όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας.

Αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, η κα Χρυσοβελώνη είχε δηλώσει:

Είναι ανάγκη να ολοκληρωθεί η διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης στη γείτονα χώρα, να έρθει το τελικό εγκεκριμένο κείμενο, να δοθεί για μελέτη και να καταθέσουν όλοι με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον τις απόψεις τους θεσμικά και δημοκρατικά στα αρμόδια όργανα των Κομμάτων, στη Βουλή και στην Κοινωνία

Να σημειώσουμε πως εκτός ΑΝΕΛ είναι και η κα Κουντουρά, η υπουργός τουρισμού αλλά και ο κ. Κόκκαλης, καθώς και η δύο στηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών, διαφωνούν με τον επικεφαλής του κόμματος και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

ΑΝΕΛ: Δεν παραιτήθηκες, σε διαγράψαμε

Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, η κα Χρυσοβελώνη δεν παραιτήθηκε αλλά την διέγραψαν.

«Ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τοσουνίδης.

Και τέλος, όσον αφορά την «ηρωική» σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σας αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Δύο φορές ο Τσίπρας μου είπε ψέματα

Photo:INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ