Ένα εκρηκτικό επεισόδιο περιμένει τους τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν το επεισόδιο στο Masterchef τη Δευτέρα. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έχουν χωριστεί σε «στρατόπεδα» ενώ καλούνται ν’ αναδείξουν τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Η διαδικασία ψηφοφορίας θυμίζει περισσότερο εμπόλεμη ζώνη με την Μάγκυ και τον Βασίλη να έρχονται σε κόντρα. Ποιοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση στο MasterChef;

Όπως βλέπουμε στο trailer αλλά και στα πλάνα του επόμενου επεισοδίου που έχει αποκαλύψει η παραγωγή, ο Βασίλης ζητάει απ’ τη Μάγκυ ν’ αναλάβει τις ευθύνες της, όμως, εκείνη απαντά πως «οι ευθύνες μου δεν προκάλεσαν την ήττα».

«Γιατί μου ζητάς να μην υπερασπιστώ τη θέση μου;», ακούμε να λέει η Μάγκυ με τον Βασίλη ν’ απαντά: «Σου ζητάω ν’ αναλάβεις τις ευθύνες σου, είναι μπροστά σου, ανάλαβε τες, είναι μπροστά μου τις αναλαμβάνω με μεγάλη μου χαρά. Καταλαβαίνεις ή παίζεις με τις λέξεις;».

Η Μάγκυ στη συνέχεια ζητά απ’ τους συμπαίκτες της να κρίνουν αντικειμενικά και ν’ αλλάξουν την ψήφο τους.

«Όποιος είχε τότε τα κότσια, να πει εδώ “εγώ επειδή ξεκαθαρίστηκε σήμερα, αλλάζω τώρα την ψήφο μου”. Είχε κανείς τα κότσια να το πει; Γίνεται; Οπότε παρατήστε με. Γιατί τα κότσια εδώ μέσα, μη όντας άντρας τα έχω πιο πολύ εγώ από πολλούς άντρες», λέει η παίκτρια του MasterChef.