Εκλογές 2019: Χρήσιμες πληροφορίες στη νέα ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών

LIKE US ON FACEBOOK

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, όπου οι ψηφοφόροι μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, σε λειτουργία τέθηκε η νέα ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr), με σκοπό οι ψηφοφόροι να αναζητούν σε αυτή εύκολα όλες τις πληροφορίες και να ενημερώνονται για όλες τις ανακοινώσεις, εγκυκλίους, δράσεις και πρωτοβουλίες του υπουργείου.

Την ίδια στιγμή, στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών δίνεται πλέον η δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας στους χρήστες, προκειμένου αυτοί να ανταλλάσσουν απόψεις, προτάσεις και ιδέες, ενώ δίνεται επίσης η δυνατότητα εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο.

Είναι μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη, στην οποία έχουν μεταφερθεί οι επιμέρους ιστοσελίδες του υπουργείου, οι Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, καθώς και όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως το νέο «Μάθε πού ψηφίζεις», με αναλυτικές πληροφορίες για τους ψηφοφόρους, τους υποψηφίους, τους δικαστικούς αντιπροσώπους και όλα τα νέα των Εκλογών.

Η νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από τις υπηρεσίες του υπουργείου και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης (ΓΓΠΣ&ΔΥ).

Διαβάστε ακόμη:

Όλες οι απορίες που έχεις ενόψει εκλογών απαντώνται από το υπουργείο Εσωτερικών

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved