Έκλεισε η υπόθεση της Τοπαλούδη | Το Facebook έδωσε τις απαντήσεις

LIKE US ON FACEBOOK

Μια υπόθεση που μας έχει συγκλονίσει και όλοι ζητάμε δικαίωση. Σε μια υπόθεση που δύσκολα θα ξεχαστεί, φαίνεται πως γράφεται ένα τέλος. Κλείνει η υπόθεση της Τοπαλούδη, καθώς τα κινητά και το Facebook έδωσαν τις τελικές απαντήσεις.

Μετά από μήνες ερευνών, από μια σειρά καταθέσεις, έκλεισε η υπόθεση της Τοπαλούδη από την ανακρίτρια της Ρόδου. Ο φάκελος έχει ήδη πάρει το δρόμο για το αρμόδιο Συμβούλιο για να εκδοθεί το βούλευμα για την παραπομπή σε δίκη των δυο κατηγορουμένων, του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού.

Και όλοι ζητούν να γίνει η δίκη, να σταματήσει η ταλαιπωρία της οικογένειας και να κλείσει αυτός ο φάκελος με δικαίωση.

Πλέον, η ανακρίτρια έχει στα χέρια της και τα μηνύματα από το Facebook, τις τελευταίες συνομιλίες που είχε η ίδια με τον 19χρονο, για το αν γνώριζε πως το μοιραίο βράδυ θα ήταν μαζί και ο 21χρονος Ροδίτης. Δόθηκαν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.

Την ίδια στιγμή, η άρση τηλεφωνικού απορρήτου -όπως άλλωστε γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις- πραγματοποιήθηκε και από εκεί πλέον οι Αρχές γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη, μπορούν να γνωρίζουν την αλήθεια.

Να θυμίσουμε πως οι δύο κατηγορούμενοι επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλον και δεν δέχονται τις κατηγορίες, παρουσιάζοντας ο καθένας τη δική του εκδοχή. Πλέον, όμως, ο φάκελος έχει πάρει το δρόμο του…

Τιμωρία ζητούν οι γονείς

Οι γονείς που είναι τα τραγικά πρόσωπα της υπόθεσης, αφού έχουν χάσει την κόρη τους που ήταν φοιτήτρια στη Ρόδο, ζητούν τιμωρία.

Ζητούν να γίνει γρήγορα η δίκη, να επιβληθούν οι μέγιστες ποινές που προβλέπονται από την ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και να γίνει έρευνα για το αν μετά την δολοφονία της κόρης τους κάποιοι γνώριζαν και προσπάθησαν να σβήσουν στοιχεία. Να τιμωρηθούν, δηλαδή, και όσοι γνώριζαν αλλά απέκρυψαν τα στοιχεία.

Να σημειωθεί πως πριν από μεριές μέρες, οι γονείς έκαναν μηνύσεις σε όλους όσους μιλούσαν χυδαία για την κόρη τους στα social media, ενώ η ίδια δεν βρισκόταν στη ζωή και είχε δολοφονηθεί με τον φρικιαστικό τρόπο.

Το χρονικό της υπόθεσης της δολοφονίας

Η φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της 28ης Νοεμβρίου 2018, όταν εντοπίστηκε η σορός της στη βραχώδη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους Λίνδου.

Κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά της για αρκετές ημέρες και αυτό που βοήθησε ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο πόδι της, ένα τριαντάφυλλο. Όλοι μιλούσαν για το “κορίτσι με το τατουάζ που βρέθηκε νεκρό”, για μυστήριο, μέχρι που έγινε γνωστή η ταυτότητά της.

Μετά από έρευνες οι Αρχές κατέληξαν σε έναν 21χρονο Ροδίτη και στον 19χρονο Αλβανό φίλο του, οι οποίοι κατά την ανάκρισή τους έπεσαν σε αντιφάσεις και στη συνέχεια ομολόγησαν αλλά ο ένας έριχνε τις ευθύνες στον άλλο.

Οι δύο κατηγορούμενοι παρέσυραν την άτυχη φοιτήτρια σε εξοχική κατοικία που ανήκει στην οικογένεια του 21χρονου. Το άτυχο κορίτσι αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις, τότε οι κατηγορούμενοι τη χτύπησαν και σχεδόν τη σκότωσαν από τα χτυπήματα, αλλά δεν περιορίστηκαν σε αυτό. Την έβαλαν στο αυτοκίνητο και ενώ ήταν ακόμη ζωντανή την πέταξαν σε ερημική βραχώδη παραλία, στη θάλασσα, όπου και εντοπίστηκε λίγο μετά.

Και οι δύο είναι προφυλακιστέοι.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ελέγχονται οι αστυνομικοί που είχε καταγγείλει τον βιασμό της
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved