Είσαι απ’ τους τυχερούς λίγο πριν το Πάσχα και θα γεμίσει το πορτοφόλι σου;

LIKE US ON FACEBOOK

Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία του Απριλίου για τις αποδείξεις του Μαρτίου και ίσως αυτή τη φορά να έχεις εσύ έναν από τους τυχερούς λαχνούς. Μήπως θα γεμίσει το πορτοφόλι σου λίγο πριν το Πάσχα;;

Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία του Απριλίου από το υπουργείο Οικονομικών για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο με κάρτα.  Όπως κάθε φορά 1.000 νικητές κερδίζουν 1.000 ευρώ, ποσό που είναι ακατάσχετο, αφορολόγητο, δεν θεωρείται εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμία καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Δείτε στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ αν είστε μεταξύ των 1.000 τυχερών που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Μπορείτε πολύ εύκολα και με ένα κλικ να δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς. Ωστόσο, ούτως ή άλλως το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Οι νικητές της φορολοταρίας θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του TΑΧΙΣ, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.

Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Ειδικότερα:

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
  • Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
  • Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
  • Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε η εφαρμογή στο TAXISnet για τις φορολογικές δηλώσεις

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved