Είχαν εμμονή να σκοτώσουν την Τοπαλούδη | Τα νέα στοιχεία

LIKE US ON FACEBOOK

Νέα στοιχεία για την υπόθεση Τοπαλούδη, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και εξακολουθεί να μας ταράζει, όσο δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως.

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση Τοπαλούδη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ενώ κρίθηκε απαραίτητη η παράταση της κράτησης των δύο κατηγορούμενων στις φυλακές Γρεβενών, όπου και βρίσκονται όλους αυτούς τους μήνες.

Η 21χρονη φοιτήτρια βιάστηκε και δολοφονήθηκε και οι δύο κατηγορούμενοι για τις φρικιαστικές πράξεις είναι ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Ροδίτης. Και οι δύο αρνούνται τη δολοφονία και επιρρίπτουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με δικαστική απόφαση κρίθηκε αναγκαία η παράταση της κράτησης των δύο κατηγορούμενων στις φυλακές Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, το βούλευμα Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι δύο δράστες συμπεριφέρθηκαν με απίστευτη σκληρότητα και σαδισμό στην Ελένη Τοπαλούδη. Και οι δύο είχαν εμμονή να τη σκοτώσουν, αυτό δείχνουν οι κινήσεις τους και ο τραγικός θάνατος που βρήκε η 21χρονη φοιτήτρια από τη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες προσπάθησαν αρχικά να την στραγγαλίσουν, τη γρονθοκόπησαν, την απείλησαν με μαχαίρι, τη χτύπησαν με το σίδερο και τελικά την έριξαν στο γκρεμό. Όταν την έριξαν στο γκρεμό, η άτυχη Ελένη δεν είχε πεθάνει, βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση αλλά ήταν ζωντανή.

Οι βίαιες και αποτρόπαιες αυτές κινήσεις προκαλούν αίσθηση στον καθένα, ακόμη και σε αυτούς που χειρίζονται την υπόθεση. Γιατί ο καθένας θα μπορούσε να είναι η Ελένη, ο καθένας θα μπορούσε να έχει παιδί την Ελένη, να ήταν η φίλη σου, η κολλητή σου.

Αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση, είναι το γεγονός πως και οι δύο κατηγορούμενοι, ο 21χρονος και ο 19χρονος ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ο ένας είχε αποδεχθεί πλήρως τη συμπεριφορά του άλλου. Σύμφωνα με το Star για όλους αυτούς τους λόγους παρατάθηκε η κράτησή τους στις φυλακές Γρεβενών καθώς έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από την ημέρα που συνελήφθησαν για τη δολοφονία της 21χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Κινητό και DNA «δείχνουν» τον Ροδίτη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved