Συγκλονίζει ο πατέρας για τη δολοφονία της κόρης του στην Κέρκυρα. Σοκάρει η περιγραφή του για το τι συνέβη πριν τη δολοφονία ενώ δηλώνει μετανιωμένος.

Τι λέει ο πατέρας για τη δολοφονία της κόρης του στην Κέρκυρα; Πώς έφτασε σε αυτό το σημείο και τι έγινε τα τελευταία λεπτά πριν την τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο;

Ο 52χρονος ανατριχιάζει με την περιγραφή του, μιλώντας στο OPEN TV, για την ασύλληπτη τραγωδία και τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του.

Έρχεται κατά τις 11. Μέχρι τις 12 πολύ καλά περάσαμε. Μου ευχήθηκε (..) Την αγαπούσα τόσο πολύ, νοιαζόμουν για την κόρη μου. Είχε φύγει ένα χρόνο και δεν ήξερα καθόλου πού βρισκόταν. Δεν τη χτύπησα ποτέ και λένε διάφορα που δεν είναι αλήθεια…

Στη συνέχεια όπως ανέφερε ο πατέρας, έφαγαν και μιλούσαν για τους συγγενείς γιατί η 29χρονη είχε απομακρυνθεί, χωρίς ο 52χρονος να ξέρει τον λόγο. «Και αλήθεια την έψαχνα. Γιατί ανησυχούσα σαν πατέρας, από ενδιαφέρον τα έκανα όλα αυτά. Καλύτερα να πέθαινα εγώ παρά… Αλήθεια δεν ξέρω πώς έγινε αυτό», είπε.

Σε ερώτηση για το αν λογομάχησαν, απάντησε: «Μετά τις 8 χτύπαγαν τα τηλέφωνα. “Είμαι στου μπαμπά”, λέει. (…) Χτυπάει μετά από λίγο ένα άλλο τηλέφωνο, ήταν να φύγει. Μαλώσαμε, σπρωξίματα, μου έλεγε “ό,τι θέλω θα κάνω εγώ. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν από όλους”. Ήταν λίγο επιθετική και της λέω για΄τι κάνεις έτσι κορίτσι μου; Κουβεντιάζουμε, κάνουμε, αυτά. Και λέω εντάξει, κάνω λίγο κάπως σιγά έτσι να την ηρεμήσω, μήπως παίρνεις τίποτα;».

Ο πατέρας δήλωσε πως έχει μετανιώσει, πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Αρνήθηκε ότι είναι βίαιος ενώ ζήτησε συγγνώμη για αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ομολόγησε νωρίτερα απάντησε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν αλλού, δεν ξέρω τι, καθόλου». Ο παιδοκτόνος απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο αν είχε πρόβλημα με τον Αφγανό σύντροφο της κόρης του.

Ερωτηθείς αν και στο παρελθόν είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της άτυχης κοπέλας, είπε ότι δεν ισχύει αυτό.

Ποια ήταν τα τελευταία λόγια της 29χρονης;

Σύμφωνα με τον 52χρονο πατέρα και όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 29χρονη καθώς έδινε μάχη με τη ζωή της του είπε:

“Μπαμπά φεύγω, σ’ αγαπώ πολύ, συνέχισε να με χτυπάς” .

Διαβάστε επίσης:

Με σιδερόβεργα δολοφόνησε ο πατέρας την 29χρονη | «Πάλεψε ώρα για τη ζωή της»