Θρίλερ με τον θάνατο 29χρονης στην Κέρκυρα, η οποία βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της. Βασικός ύποπτος είναι ο πατέρας της, ο οποίος και κρατείται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το έγκλημα στην Κέρκυρα, η κοπέλα φέρεται να δέχθηκε το χτύπημα που προκάλεσε τον θάνατό της από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η δολοφονία έγινε την Πρωτοχρονιά. Η 29χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα αγνοούνταν τα τελευταία δύο 24ωρα και η εξαφάνισή της δηλώθηκε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί από φιλικό της πρόσωπο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σορός της άτυχης κοπέλας φέρεται πως βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης 29χρονης φέρεται πως είναι ο πατέρας της που αυτή τη στιγμή κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς συνεχίζονται οι προανακριτικές διαδικασίες. Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν σήμερα μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από τον φίλο της, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση, δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς συνδέεται η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη με το βιασμό της το 2017