Θλίψη σε όλους σκόρπισε η είδηση του θανάτου του μικρού Ανδρέα, ο οποίος έδινε όλο αυτό τον καιρό μάχη με τον καρκίνο. Ο Χιμένεθ μας είχε συγκινήσει όλους όταν του είχε αφιερώσει τον τίτλο της ΑΕΚ.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης έκανε γνωστό το ότι πέθανε ο μικρός Ανδρέας με μια ανάρτησή του στο Facebook όπου του ευχήθηκε καλό παράδεισο ενώ πόσταρε μια φωτογραφία με το μικρό αγόρι να κρατάει το βιβλίο του με τίτλο «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου».

Ο μικρός Ανδρέας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ανδρέας είχε κερδίσει την αγάπη του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος του ειχε χαρίσει το μετάλλιο του πρωταθλητή που κέρδισε με την ΑΕΚ. Μάλιστα, τον είχε βάλει και στα αποδυτήρια για τους πανηγυρισμούς του τίτλου, με τους παίκτες να φωνάζουν: «Ανδρέα γερά, πρωτάθλημα ξανά».

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, είχε γράψει στο Faceboοk του για την απονομή του μεταλλίου στον μικρό Ανδρέα:

Αυτό είναι το μετάλλιο που ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε να απονεμηθεί στον τελικό στον μικρό Ανδρέα! Ζήτησε και το πήρε μετά τον τελικό στη συνέντευξη Τύπου, το έσφιξε στο χέρι του σαν το πιο πολύτιμο κειμήλιο για να του το παραδώσει ο ίδιος. Όχι για να του το κάνει δώρο, αλλά γιατί, όπως ο ίδιος ο προπονητής της πρωταθλήτριας 2018 είπε, αισθάνεται ότι πρέπει να του ανταποδώσει τη δύναμη που του έδωσε σε ολόκληρο το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο μικρός Ανδρέας με τη δική του στάση ζωής! Αισθάνεται ότι του οφείλει πολλά και αυτό είναι το σημαντικότερο!Η ωραιότερη ανάμνηση από μια υπέροχη ημέρα!

Διαβάστε ακόμα:

https://ipop.gr/eidisis/i-pio-oraia-fotografia-o-chimeneth-dinei-metallio-protathliti-ston-mikro-andrea/