«Έφυγε» από τη ζωή ο επιχειρηματίας Μηνάς Εφραίμογλου

LIKE US ON FACEBOOK

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών, ο επιχειρηματίας μικρασιατικής καταγωγής Μηνάς Εφραίμογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων διετέλεσε πρόεδρος της Εριουργίας Τρία Άλφα, του Συνδέσμου Εριοβιομηχάνων Ελλάδος και της ΚΑΡΕΝΤΑ ΑΕ.

Πέθανε ο Μηνάς Εφραίμογλου, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της Εριουργίας Τρία Άλφα, πρόεδρος του Συνδέσμου Εριοβιομηχάνων Ελλάδος και πρόεδρος της ΚΑΡΕΝΤΑ ΑΕ. Ο ίδιος ήταν μέλος και του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολλεγίου Αθηνών, καθώς επίσης και πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων.

Ο Μηνάς Εφραίμογλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Σεπτεμβρίου του 1925 και αποφοίτησε απ’ το Κολλέγιο Αθηνών το 1943, απ’ το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1948 και απ’ το London School of Economics το 1951. Από το 1945 έως το 1950 υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός.

Ο ίδιος διετέλεσε αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Νοσοκομείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής του Ε.Ε.Σ.

Ήταν παντρεμένος με την Αγάπη Θ. Λαναρά και είχαν μαζί 5 παιδιά, την Μαρίνα, τη Χριστίνα, τη Ναταλία, τη Μυρτώ και τον Δημήτρη.

Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στις 13:30 το μεσημέρι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η οικογένεια του παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθούν οικονομικά το ΙΕΚΕΜ (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού) ή το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved