Το House of Myrtle είναι για εσένα που θέλεις να εξερευνήσεις την πιο cool πλευρά της μητρότητας αλλά και της παιδικής μόδας με άψογα σχεδιασμένα και βιώσιμα καθημερινά στοιχεία.

Το House of Myrtle το γνωρίσαμε καλύτερα το market του Revival στις 9 Ιουνίου, στο Life Gallery και λατρέψαμε τα αξεσουάρ και ρουχαλάκια που είναι τόσο μοναδικά και αγνά, όσο και το μωράκι σου!

Δεν είναι μόνο το στιλ και τα φανταστικά μοτίβα, εμπνευσμένα από τη φύση, που θα σας τραβήξουν την προσοχή.

House of Myrtle

Περισσότερο απ’ όλα είναι ότι θα είστε σίγουρες ότι ο μικρός σας θησαυρός είναι ασφαλής μέσα σε απίθανα παιδικά ρούχα και μπουρνούζια φτιαγμένα από φυσικά υλικά και με διαδικασία παραγωγής χωρίς την παρουσία επιβλαβών, για την ευαίσθητη επιδερμίδα του, χημικών υλικών.

House of Myrtle

Η συλλογή ολοκληρώνεται με μια σειρά αξεσουάρ, όπως τσάντες και αλλαξιέρες που χωρούν όλα όσα χρειάζεστε όταν βγαίνετε από το σπίτι, χωρίς να θυσιάζετε το στιλ σας.

House of Myrtle

Φτιαγμένα από φυσικό βαμβάκι, με τη φροντίδα και την αγάπη των ανθρώπων της House of Myrtle, τα προϊόντα της θα κάνουν εσάς και το μωράκι σας να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε πάντα στην αγκαλιά της φύσης.

House of Myrtle

House of Myrtle

Μπορείς να βρεις την ολοκαίνουργια συλλογή της House of Myrtle στο houseofmyrtle.com!