Το πρόσωπο που φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη, ο γιατρός,  έχει ισχυρό άλλοθι, και γι΄αυτό έχει καταθέσει αλλά δεν έχει συλληφθεί. Αυτό λένε οι μέχρι στιγμής πληροφορίες. Ξεσπά ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη.

«Δε δεχόμαστε συγγνώμες», λέει ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη σε όσους υποστήριζαν πως ο θάνατός της ήταν αυτοκτονία. Απ’ την άλλη, η υπόθεση διαρκώς περιπλέκεται και τρία άτομα φέρεται να είναι αυτοί που διέπραξαν τη δολοφονία.

Ο γιατρός, το πρόσωπο με το οποίο η Ειρήνη Λαγούδη είχε δεσμό, σκιαγραφήθηκε ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας και έχει δώσει και κατάθεση στις Αρχές. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες προβάλλει ισχυρό άλλοθι.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι πέντε αξιωματικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ανέλαβαν την υπόθεση θανάτου της 44χρονης, από την πρώτη στιγμή, κάλεσαν για κατάθεση τον γιατρό. Εκείνος κατέθεσε ότι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου έφυγε μαζί με τη γυναίκα του από το Μεσολόγγι, πήγαν στον Πύργο, μετά στο Κατάκολο και στη συνέχεια στη Ναύπακτο όπου και διανυκτέρευσαν.

Οι κάμερες ασφαλείας από τα διόδια Ρίου-Αντιρρίου, αλλά και από άλλα σημεία, έδειχναν στις Αρχές ότι έλεγε αλήθεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δικαστικές Αρχές άρχισαν στη συνέχεια να ερευνούν τον περίγυρο του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού, καθώς θεωρούσαν πως άλλος σκέφτηκε το έγκλημα και άλλοι το έκαναν πράξη.

Οι δολοφόνοι πίστευαν ότι έκαναν το τέλειο έγκλημα, υποστηρίζει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και δε διεύρυναν τις έρευνές τους.

Ο κατηγορούμενος πάντως δεν θεωρείται ύποπτος φυγής γι’ αυτό και δεν επισπεύδονται οι διαδικασίες για να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη: Δεν δεχόμαστε συγγνώμες

Πολλοί ήταν αυτοί που αρχικά υποστήριζαν πως ο θάνατος της 44χρονης ήταν αυτοκτονία και όχι δολοφονία. Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει πως κάποιος κρύβεται πίσω από όλη την υπόθεση.

Αυτός που ήταν υπεύθυνος για το πόρισμα, το έβγαλε καραμπινάτη δολοφονία από συμμορία. Οι υπόλοιποι ας κάνουν την δική τους δουλειά σωστά. Και αυτό τσούζει πολύ όλους όσους έλεγαν ότι είναι αυτοχειρία γιατί δεν το χωνεύουν. Δεν δεχόμαστε συγγνώμες! Όταν βγουν με όνομα και επίθετο οι κύκλοι που λένε για αυτοχειρία, τότε θα σεβαστούμε την άποψή τους, ειδάλλως είναι μπούρδες

Διαβάστε επίσης:

Τι δηλώνουν οι συγγενείς της Λαγούδη για το «ραντεβού θανάτου» τη μοιραία μέρα