Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη δολοφονία του ζεύγους στην Κύπρο, μετά κι από την σύλληψη του 33χρονου στο Στρόβολο Κύπρου. «Σχεδιαζόταν τα τελευταία 5 χρόνια» από κάλυψε ο 33χρονος.

Προχωρά με εντατικούς ρυθμούς η διαλεύκανση της υπόθεσης για τη δολοφονία του ζεύγους στην Κύπρο, ένα έγκλημα που συγκλόνισε τόσο την κοινωνία της Κύπρου όσο και την Ελλάδας.

Η σύλληψη του 33χρονου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, ενώ ο οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ενώπιον του Δικαστηρίου, όπου διατάχθηκε η οκταήμερη προσωποκράτησή του, έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας, στο οποίο δεν έφερε ένσταση.

«Αυτό που έγινε, σχεδιάζεται τα τελευταία 5 χρόνια» δήλωσε ο 33χρονος, ο οποίος μάλλον γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για τη δολοφονία του ζεύγους στην Κύπρο.

Ο ίδιος δήλωσε πρόθυμος να δώσει στοιχεία για την υπόθεση, ενώ όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο βρέθηκε ζευγάρι παπουτσιών, που ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι είναι δικά του, ενώ ο ίδιος συνδέθηκε με δείγμα DNA που εντοπίστηκε σε δυο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 15χρονου, και όπως αναφέρει το sigmalive.com, εκείνο το βράδυ το αγόρι ενώ είχε ξαπλώσει να κοιμηθεί άκουσε τη μητέρα του να κλαίει αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει αν έβλεπε κάποιο όνειρο ή αν το άκουγε πραγματικά.

Κάποιος που μπήκε στο δωμάτιό του τού είπε ότι σκότωσε τους γονείς του και τον ρώτησε πού είναι τα λεφτά, ενώ του είπε πως δεν θα τον σκοτώσει γιατί έχει και ο ίδιος γιο. Στη συνέχεια, τον κατέβασε στην κουζίνα και τον οδήγησε στο κελάρι της οικίας, όπου και τον κλείδωσε. Μετά από 30 λεπτά κατάφερε να βγει, τραυματίζοντας τα χέρια του.

Ο 15χρονος αφού κατάφερε να βγει από το κελάρι, πήγε στο υπνοδωμάτιο των γονιών του και τους είδε και τους δύο μαχαιρωμένους. Στη συνέχεια ενημέρωσε τους γείτονες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στην Αστυνομία, ο δράστης είχε μαύρο γένι, ενώ ο 15χρονος αναμένεται να κληθεί να αναγνωρίσει τον 33χρονο συλληφθέντα.

Να σημειωθεί πως η ομάδα που έχει αναλάβει την υπόθεση βρήκε ακόμα ένα αποδεικτικό στοιχεία, μια πιτζάμα με μικρές κηλίδες αίματος που αναμένεται να δώσει απαντήσεις και στοιχεία για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη 33χρονου για την υπόθεση του διπλού φονικού στην Κύπρο