Μετανιωμένος φέρεται να δηλώνει ο 19χρονος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Τι ζητούν οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι μέσα από τις φυλακές Γρεβενών.

Σοκαρισμένος και μετανιωμένος δηλώνει ο 19χρονος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη μέσα από τις φυλακές Γρεβενών όπου και έχει μεταφερθεί.

Και οι δύο κατηγορούμενοι, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης κρατούνται στις ίδιες φυλακές και ζητούν να μην έχουν καμία επαφή, να μην βλέπει ο ένας τον άλλον και να είναι σε διαφορετικά κελιά στον χώρο υποδοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο συνεργάζονται, μιλούν με τους δικηγόρους τους και τα μέλη των οικογενειών τους και επιμένουν σε αυτά που λένε, εδώ και 20 μέρες. Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον και οι δύο δηλώνουν πως δεν είναι ένοχοι.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δώσουν συμπληρωματικές απολογίες, στις οποίες ίσως επιμείνουν στις αρχικές τους θέσεις. Απ’τη μεριά του ο 19χρονος μέσω του δικηγόρου του δήλωσε σοκαρισμένος για τη δολοφονία της Ελένης αλλά και τον ξυλοδαρμό που υπέστη στις φυλακές Αυλώνα.

Ο ίδιος ομολόγησε από την πρώτη στιγμή της εμπλοκή του στην υπόθεση και ήταν αυτός που οδήγησε τους λιμενικούς στο σπίτι στους Πεύκους και στον γκρεμό από όπου πέταξαν την 21χρονη.

Οι ανακρίσεις συνεχίζονται και μετά τη μητέρα του Ροδίτη, θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες ο πατέρας του και οι γονείς του 19χρονου. «Όσοι επιχειρούν να «αγιοποιήσουν » τους φερόμενους ως δράστες θα μας βρουν απέναντι», δηλώνει η οικογένεια της Ελένης μέσω του δικηγόρου της.

Η μητέρα του Ροδίτη με δηλώσεις της στη Real News ζητά συγνώμη από τους γονείς της Ελένης. «Ως μητέρα, είπε, καταλαβαίνω τον πόνο τους. Η δικαιοσύνη θα κρίνει τον γιο μου», δήλωσε χαρακτηριστικά με τον κ. Τοπαλούδη να μην κάνει δεκτή τη συγγνώμη της.

Οι γονείς των παιδιών αυτών έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη από τα παιδιά τους, να σκύψουν πάνω στα παιδιά τους. Δυστυχώς τα παιδιά τους φρόντισαν να βγάλουν στην κόρη μου ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Θα πρέπει να πληρώσουν παραδειγματικά

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές»