Δολοφονία Τοπαλούδη: Ελέγχονται οι αστυνομικοί που είχε καταγγείλει τον βιασμό της

LIKE US ON FACEBOOK

Νέες εξελίξεις έρχονται στο «φως» για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μιας υπόθεσης που ενώ έχει περάσει αρκετός καιρός, εξακολουθούν να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Real News» φέρεται να ελέγχονται οι αστυνομικοί στους οποίους η άτυχη κοπέλα είχε προσπαθήσει το 2017 να καταγγείλει τον βιασμό της και την παράνομη βιντεοσκόπηση του. Την έρευνα διεξάγει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας ήταν εκείνη που είχε κατονομάσει τους τρεις δράστες του βιασμού, ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ υπενθυμίζεται ότι και ο πατέρας της Τοπαλούδη είχε κατηγορήσει τις Αρχές, για προσπάθεια να συγκαλύψουν τα γεγονότα.

Χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Τοπαλούδης είχε δηλώσει ότι: «Η κόρη μου ήθελε να τους καταγγείλει. Την απέτρεψαν. Αν αυτοί που ήταν στο αστυνομικό τμήμα (σ.σ. Ρόδου) ήξεραν κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις ή κάτι άλλο, δεν το ξέρω. Πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την κόρη μου».

Παράλληλα, σοκ προκαλούν και όσα σύμφωνα με πληροφορίες είπε στο θύμα, ο αστυνομικός στον οποίο είχε επιχειρήσει η Ελένη Τοπαλούδη να καταγγείλει τον βιασμό της, τη βιντεοσκόπηση αλλά και τον εκβιασμό της από τους δράστες.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες και όσα καταγράφτηκαν στην κατάθεση του, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στο θύμα: «Άμα βρεις το βίντεο να μας το φέρεις να το δούμε», ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος της Τοπαλούδη, Ευάγγελος Γκιουγκής, σε δήλωσή του για τον αστυνομικό ανέφερε ακόμη ότι: «Αντί να κάνει τη δουλειά του, έβαλε την Ελένη να κάνει τον αστυνομικό».

Την ίδια στιγμή, στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών βρίσκεται και πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του 21χρονου Ροδίτη. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται τη στιγμή που ο 21χρονος κρατούνταν από τους άντρες του Λιμενικού, να προσπαθούσε να διαγράψει τα ηλεκτρονικά ίχνη στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου, αλλάζοντας την κάρτα SIM.

Διαβάστε ακόμη:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Κινητό και DNA «δείχνουν» τον Ροδίτη
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved